Valaki lefordítaná Hudson Taylor - Care c. számát?
Nekem (szabad fordítással) nagyon érthetetlen lett, szóval légyszi, magyarul és érthetően :)
Megpróbáltam belőle kihozni valamit, de amúgy szerintem nem érdemes lefordítani a szövegét túl sok dalnak, mert amilyen nyelven komponálták meg, azon a nyelven adja vissza csak a varázsát többnyire. Íme
" Nem vagy te elhanyagolva, csak éppen túlságosan hozzá vagy láncolva a titkon szeretettedhez, akivel persze sosem sikerülnek úgy, a dolgok. Ha tovább loholsz utána, elveszted az egyetlen igaz barátod is. Ez mind összefüggésben van, csajszi. Ez mind kapcsolatban áll az elménkkel. Próbálj meg egy kicsit elgondolkozni, amikor úgy érzed, senki sincs melletted soha. Az isten szerelmére, már vagy ezerszer megmondtam: Ahogy bánik veled, annak nincs semmi értelme. Hogy nem tudod észre venni? Folyamatosan megcsal és átver téged. Csak azért mondom ezt neked, mert én törődöm veled. Lehet, hogy rólad álmodom, lehet, hogy túl félénk vagyok kimondani, rád gondolok a nap minden percében. Ő pedig egy képmutató akit be kéne záratni(???:D). Ez mind összefüggésben van, csajszi. Ez mind kapcsolatban áll az elménkkel. "
Ezután már csak ismétlés. Remélem segítettem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!