Valaki át tudná nekem fordítani németre? (egy levelet kell írnom)
Kedves Tamás,
örülök hogy írtál, képzeld el majdnem az egész nyarat kint töltöm Németországban azon belül Drezdában rokonoknál, tudom te Köln-ben élsz,de szeretnék veled találkozni és végre személyesen megismerni a családodat is.
Tehát írjam meg a leckédet?
Rendben, de 10.- per leütés. Már kb 150-nél tartunk :D
A továbbtanulás az jó téma... de nem lehet még egy oldalt csak erről írni. Szóval több dolog köré kell felépíteni a levelet. Pl. karácsony, újév, egyetemi felvételi, ballagás, születésnapod ha lesz, valami új hobbi, (pl. elkezdtem újra néptáncolni, tudod általános iskolában is együtt roptuk, megtanultam sütni-főzni :D Meg ilyesmik :D)
A fordításban segítek, de az kizárt, hogy megírjam helyetted. Már elmúltak azok a középiskolás évek, amikor a fél osztály német leckéjét én írtam :D
"elmehetnék várost nézni,este elmehetnénk egy kicsit szórakozni is, úgyis sok jót hallottam a német sörökről"
"Örülök neki, hogy németországban nyaralhatok, hiszen sokat segít a nyelvtanulásban."
valaki fordítaná?:$
Ja és a tanárnak nem fog feltűnni, hogy egy 0 tudású tanuló jó leckét ír? Egyébként a szótárkönyvben, nem online-ban benne vannak a szabályok és a ragozás is. Kicsit erőltesd meg magad.
Remélem senki nem csinálja meg helyetted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!