Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 15 éves vagyok, már 4 éve...

15 éves vagyok, már 4 éve tanulom az angolt a suliban de kb semmit sem tudok. Jó módszer ez?

Figyelt kérdés
Van kb 1500 szókincsem.És először a nyelvtant szeretném megtanulni,utána filmeket nézek zenéket hallgatok és olvasok angol nyelvű oldalakat.Szerintetek ez így jó? az hogy ilyen sorrendben haladok?

2013. dec. 24. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Pillanatragasztó, de az fájni fog :)

Vicc volt. Olvasd a 9gag.com oldalt, nekem úgy sikerült.

2013. dec. 25. 12:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Oké köszi szépen:) Várom a további módszereket.
2013. dec. 25. 12:50
 13/17 anonim válasza:
100%
A sulis nyelvtanulás semmit nem ér. 7. osztály óta semmit újat nem tanultam a suliban. YouTube-on a videókat szinte csak angol nyelven nézek, PewDiePie, NigaHiga, Smosh és még sorolhatnám. Ezekből elsőre szinte semmit nem értettem, mostanra csak a szavakkal van bajom. Nem ismerek túl sok szót (nem tudom felbecsülni, mennyit), de alig használok valamit belőlük. Ezzel kellene valamit kezdenem.
2013. dec. 26. 19:15
 14/17 anonim válasza:
100%

Még előző vagyok. Sok angol levelezőtársam van. Jó móka velük írni, néha Skype-on is beszélünk. Ha kipróbálnád, akkor inkább angol anyanyelvűekkel kezdj és szerintem lányokkal, ők türelmesebbek is veled és jobban is kisegítenek ha valamit nem értesz.

itt kereshetsz levelezőtársakat: penpalworld.com

2013. dec. 26. 19:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen,énis gondoltam arra,hogy levelezzek külföldiekkel.Csak először a nyelvtant szeretném tudni,hogy helyes mondatokat írjak:)
2013. dec. 26. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj már rá arra, hogy 100% helyes legyen minden. Épp ez a baj otthon a nyelvtanulással, hogy túlzottan rámegy a nyelvtani tökéletességre. Vágj bele, kezdd úgy, hogy most tanulod a nyelvet, így előfordul hogy valami nem tökéletes. Régen én is leveleztem valakivel, ki is javított nekem pár dolgot, mert kértem, hogy ha valamilyen szót nem úgy használok, akkor nyugodtan írja meg. Ebből fogsz tanulni, nem abból, hogy várod a csodát és nyomod a nyelvtant amíg úgy szólalsz meg mint az angol királynő.
2013. dec. 27. 01:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen értem:) Hát akkor keresek beszélgető partnert.
2013. dec. 27. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!