15 éves vagyok, már 4 éve tanulom az angolt a suliban de kb semmit sem tudok. Jó módszer ez?
2: Nem teljesen, vagjon bele csak a beszedbe, mar akkor is ha csak 5 szot tud. Persze el kell donteni, hogy a nyelvet megtanulni akarja-e vagy nyelvvizsgazni, aztan meg anyanyelvi kornyezetben meglepodve vizsgazni.
Nem mondom,hogy nem kell a nyelvtan, de sokkal fontosabb a gyakorlas es a beszed. Az sem baj,ha eloszor vannak hibak,majd idovel a helyere kerul minden.
Akkor ragadj meg minden lehetoseget a beszed (te is beszelj es ertsd meg amit mondanak) gyakorlasara, a nyelvtanba eleg belekukkantani, hogy legyen nemi fogalmad rola. En is a kalapom melle tuzhettem a nyelvtant amikor eloszor mentem anyanyelvi teruletre. Nem kell megvarni amig tokeletesen tudod az osszes igeidot.
Amugy most megint anyanyelvi teruleten elek, olyan leveleket kapok es irok, hogy az otthoni angoltanarnom zokogva vesne be az egyest. De igy hasznaljak az itteniek....Az otthoni nyelvoktatasnak nem sok koze van az igazi beszelt nyelvhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!