Francia kiejtés?

Figyelt kérdés

Most csatlakoztam be egy olyan osztályhoz,ahol a francia a 2. nyelv,de én egy szót se tudok(na jó,salut meg bonjour).Valaki le tudná írni,hogy hogyan ejtsema szavakat?Most gondolok arra,hogy a németben megtanultam,hogy az sch=s ,vagy pl. ie=i.

Illetve hogyan mondom azt franciául,hogy: Hogy mondod ezt magyarul? Comment dit-on ca en [Français]?Ezt hogyan ejtem ki?Linguatec free triallal ejtetek ki moondatokat,de szerintem ez rosszul mondja,mert valami tök mást mond :D

#francia-kiejtés
2013. szept. 2. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Comment ça se dit en hongrois ?

Comment ça se dit en français ?

Igy franciasabban hangzik.

Koman szá szö di an ongroá/fransze

Sok kiejtesi szabaly van azert, mi lenne ha megkerned a tanarodat inkabb, hogy segitsen felzarkozni ? Biztos orulne az igyekezetednek es segitenie KELL.

2013. szept. 3. 13:55
 2/2 anonim ***** válasza:
De egyebkent : koman dit-on szá an fransze
2013. szept. 3. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!