Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki lefordítaná nekem ezt...

Valaki lefordítaná nekem ezt a szöveget?

Figyelt kérdés

Valaki ezt az üzit küldte...megpróbáltam webfordítóval lefordítani de elég baromság jött ki.

HELLO,

My name is Stella Bouma,i saw your profile today in this site( [link] and became interested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my

picture for you to know whom i am.Here is my email address(stellabouma@yahoo.com) I believe we can move from here I am waiting.

(Remember the distance or color does not matter but love matters alto in life)

Thanks

Stella.

stellabouma@yahoo.com

2009. okt. 17. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez valószínűleg egy néger, aki el akar vinni téged Afrikába.

Vagy egy rizspusztító Shanghajból.

Mindenesetre a bőrszínre való célozgatásból úgy tűnik, hogy nem fehér ember, és azt akarja, hogy menjél vele.

Szerintem rövid úton eladnának rabszolgának.

2009. okt. 17. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
chat.hu-s adatlapod alapján szimpi vagy neki,felvenné veled a kapcsolatot.azt akarja írj neki egy emailt.,,
2009. okt. 17. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:

A Stella valószínűleg nő, vagy legalábbis annak adja ki magát.

"Nevem S. B., láttam a profilodat ezen az oldalon, és érdekelsz, szeretnék többet tudni rólad, küldj egy e-mailt, és én elküldöm neked a fotómat, hogy tudd, ki vagyok. Remélem, el tudunk innen költözni/mozdulni (?), várok (rád?). Ne feledd: a távolság vagy a szín nem számít, de a szerelem igen."

2009. okt. 17. 14:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi az hogy el tudok innen mozdulni...-.-"?Am megnéztem az adatlapját ő 25 éves én meg 15..xD El van ez tévedve...xDHEHE
2009. okt. 17. 18:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Am ti írnátok neki e-mailt?
2009. okt. 17. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem. Nincs semmi realitása a dolognak, azt se lehet tudni, hogy tényleg az-e, akinek mondja magát. Maradj a valós, nem virtuális kapcsolatoknál.

3.

2009. okt. 17. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát én írtam neki..xD Annyit hogy legözelebb írjon magyarul..xD=)
2009. okt. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!