Miket mondhatok angol szóbelin, ha valamit nem értek, vagy ha tudnék válaszolni de nem tudom angolul megfogalmazni?
Figyelt kérdés
Egy-két kisegítő mondat kellene tehát angolul.2013. jún. 16. 09:58
11/13 anonim válasza:
Esetleg olyasmit mondhatsz, hogy "If you mean
... I think " (Ha arra gondol(t), hogy.., akkor
én ezt és ezt vélem/ gondolom"
De sokszor nem kíváncsiak túlzottan a véleményedre,
csak beszélj az adott témáról (nagy általánosságban)
12/13 A kérdező kommentje:
Érettségi! De igazából tudok azért úgy ahogy angolul, az írásbelim 68% lett. Csak gondoltam, ha valami nem jutna eszembe, vagy bepánikolnék (bár nem vagyok az a pánikolós fajta) akkor valahogy ki tudjam magam vágni. Köszönöm az ötleteket!
2013. jún. 17. 11:03
13/13 A kérdező kommentje:
60%-os lett az angol érettségim, szóval pont 4es. Nem kellett használnom ezeket a mondatokat, de azért köszönöm. Volt egy két kérdés, amit nem értettem, mert ismeretlen volt számomra benne egy-két szó, de a tanárok bólogattak, és olyankor yes-t mondtam :) nem volt vészes, elég lazára vették a tanárok
2013. jún. 24. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!