Szeretnék elkezdeni angolul olvasni, valami krimire gondoltam, túl nehéz lenne? Mi ajánlott így elsőre?
B2-C1 szintjén állok, valahol a kettő között
Félek, egyébként, hogy ezek a boltban kapható könnyített olvasmányok esetleg gagyik, és nem bírnám őket végigolvasni :D
stephen king! szerintem kellőképpen laza a nyelvezete ahhoz, hogy érthető,könnyen emészhető legyen, ha már az easy readerekről lempndtál, akkor szerintem érdemes belevágni. :) Full Dark,No Stars elég jó kis kötet.
have fun!
az általam említett kötet novellákból áll, szerintem elég könnyen emészthető. viszont lehet, kedves kérdező, hogy érdemes lenne olyan könyvet olvasnod, amit magyarul már átnyálaztál. ha szeretsz olvasni, akkor nme hiszem, hogy gondot okoz többször elolvasni egy könyvet, pláne, hogy teljesen más élményt nyújthat angolul.
harry potter esetleg?
tölts le a netről pdf et és nyomtasd ki
olyat ami szintén letölthető audiobook-ban
nekem pl. meg van így a hobbit
ne a neten nagyon sok minden fent van
HP-t elolvastam, de nagyon sokáig tartott, kicsit már sok belőle :D
Stephen King-et már magyarul is ajánlották nekem, hogy jó könyv, úgyhogy talán majd azokba belenézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!