Elég összesen a 60% anglisztikára vagy külön szóbelin is meg kell, hogy legyen?
Figyelt kérdés
Emelt szintű érettségit teszek angolból, és nem tudom, hogy úgy van-e, hogy ha az írásbelin nem is értem el a 60%-ot, de összesen megvan, akkor úgy is felvesznek-e, vagy muszáj, hogy minden részből teljesítsem a 60-at? Előre is köszi.2013. jún. 10. 10:53
31/35 nathan_young válasza:
Ilyen hozzáállással biztos, hogy nem fogsz kibukni, azt garantálom, úgyhogy ne hagyd, hogy eltántorítsanak. ;)
Az a 100%-os magyar érettségi meg azért csak-csak tanúskodik arról, hogy értelmes ember vagy, szóval szerintem lazán felzárkózol nyelvből.
Nekem 90% fölött lett az angol, de tudom, hogy egy semmirekellő lusta disznó vagyok, 0 hozzáállással, s muszáj leszek majd megerőszakolni magam, hogy ne bukjak ki, mert ugye itt már a puszta nyelvtudás ló*aszt sem ér, ahogy azt felettem is írta a sokat tapasztalt kolléga.
32/35 nathan_young válasza:
Egyébként hová jelentkeztél anglisztikára?
Előző voltam.
33/35 nathan_young válasza:
Most látom, hogy SZTE. Jó, bocsánat a spammelésért. :D
34/35 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :D Te hova jelentkeztél?:)
2013. jún. 15. 11:52
35/35 A kérdező kommentje:
Ha valaki a kezdők közül ezt olvassa, ne dőljön be a válaszolóknak, bent vagyok, végigcsináltam egy évet, teljesen rendben volt, tanulgattam, 4-es átlagom van, az alapvizsga is meglett, szóval bátran gyertek anglisztikára Szegedre, annyira nem vészes :D
2014. júl. 19. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!