Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítjátok lécci nekem ezt...

Lefordítjátok lécci nekem ezt angolra?

Figyelt kérdés

Szöveg (a zárójelben lévőt nem kell!):

Van egy xperia sola -ám .54 -es build -dal. E leírás alapján (itt zárójelben lesz egy link) megcsináltam, hogy zárt bootloader -en is működjenek az init.d scriptek. Írtam is magamnak egyet:

(itt lesz a script tarttalma)

de sajnos nem működik. Ha terminálban futtatom le, az érték megváltozik, de újraindítás után vissza áll.

Na ennyi lenne. Természetesen, a bootloader, script, init.d stb. szavak nem kell (de ugye nem is lehet).

2012. dec. 23. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:

I have an xperia sola with build .54. I did everything according to the instructions (itt zárójelben lesz egy link) to make init.d scripts work on closed bootloaders also. I wrote one for myself also:

(itt lesz a script tarttalma)

But unfortunately it does not work. If I run it in terminal the value changes, but it reverts after restarting.

2012. dec. 23. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:

There's an xperia sola tune, .54 built. Based on the description (...link...) I've managed that the init scripts work on closed boot loader too.

I've also written one for myself:

...

SCRIPT GOES HERE

...

However, it does not work. When run on the terminal, the value is changed, but, after reboot, it sets back to the default.

2012. dec. 23. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. dec. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!