Ez vajon milyen nyelv? Francia, Spanyol és Cigány keveréke? Valaki le tudja fordítani?
Aaaa...Aaaa..Heee..son ionv´r
Cro on ja ann so ben....
Cronio záma ratiendo
Cronio záma seniar ia mo.
Cronio záma ratiendo
Cronio záma seniar ia mo yeah!
Non mour fija mas de toyo
Cruinima vuallare
Non mour fija mas de toyo!
Uuuuu...Aaaaaa.....
Sorninou´r dis tumbanu
Sorninou´r is distunma
Sorninou´r dis tumbanu
Aaa jo fijo on si var.
Cronio záma ratiendo
Cronio záma ratiendo
Cronio záma ratiendo
Cronio záma ratiendo
Cronio záma seniar ia mo
Cronio záma ratiendo
Cronio záma ratiendo
Cronio záma seniar ia mo
Elsőre én is valami újlatin nyelvnek ill. nyelvjárásnak gondoltam, a pár ismerősnek szó miatt (ben, mas de, ill. az -endo végződés), de ez véletlen egybeesés is lehet és jószerivel nem értek belőle semmit.
Eszperantó kizárva.
Esetleg valamilyen olasz dialektus lehet, abból is van, hogy olasz nyelvtudás alapján semmit sem érteni.
De teljesen más nyelv is lehet.
A google nekem olaszt hoz, de nem tudja lefordítani.
Max 1-2 szót.
"az előadás zenéjének szövege egy halandzsa nyelv, amit kifejezetten a Saltimbancohoz alkottak; legfőképpen arab, svéd és német szavakat használva"
Szia!:-)
Nálam google szerint olasz, amiben szerintem is lehet valami, de csak részletekben. A katalán is lehetséges, de például ennél: "Non mour fija mas de toyo" spanyolosnak is látom. Meg talán román is van benne vagy portugál. A franciát nem gondolnám, valahogy az lágyabb, dallamosabb. Legalább is szerintem. És bár, ha "egyveleg" is, nem tudom mi értelme lehet..... :-D
Ezek szerint minden mondat különböző nyelvek szavaiból áll össze?
Fantasztikus. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!