Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelvet válasszak?

Milyen nyelvet válasszak?

Figyelt kérdés
Második nyelv választása előtt állok, angolból jövőre szeretném letenni a nyelvvizsgát, németet tanultam még régebben, de nagyon nem szeretem, és majd idővel úgy is fogok járni külön tanárhoz. Szóval ami lehetséges még az az orosz, vagy a francia, szerintem oroszt jobban megérné, de ez az én véleményem, ti hogy gondoljátok? Melyik nyelvel megyek többre? Előre is köszi.

2012. máj. 12. 00:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Oroszországban apukámnak vannak osztrák ismerősei, kimentek és hát elég jól élnek, finoman mondva...:D
2012. máj. 13. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:

10:45

Van egy-két szakma, amivel jól lehet keresni Oroszországban. Ez persze ugyanúgy igaz Kenyára vagy Pápua-Új-Guineára is. Ilyen pl. az olajipari mérnök. Oroszország olcsó, akinek van egy jó állása, az ott remekül él. De ha nincs konkrét, kész terved erre vagy összeköttetésed, akkor kicsi az esélye, hogy jól élsz Oroszországban.

2012. máj. 13. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!