Milyen nyelvet válasszak?
én tanultam egy darabig spanyolt(jelenleg orosz,német,francia amit tanulok),nem nehéz,de túl sokra nem hinném,hogy mész vele.spanyolok meg dél-amerikaiak,akik beszélik(úgy tudom :D),de szerintem csak akkor éri meg,ha annyira szereted valamelyik országot,hogy oda mész :) mármint túl sokra nem nagyon lehet vele szerintem menni,meg hát jelen pillanatban egyiknek se olyan a helyzete,hogy megérje ott lakni
remélem ki lehetett bogozni a lényeget :D
Franciaország EU ország nyitott gazdasággal míg az oroszok már egy jó ideje bezárkóztak és a bejövő cégeket is megszivatták! Magyarán kevés magyar cég jár arra 1-2 nagy kivételével!
Franciákhoz könnyen mehetsz dolgozni, ugyan ez oroszoknál szinte lehetetlen a bürokráciájuk miatt.
Franciáknál nagyon jól kereshetsz, oroszoknál nagyon nem!
Nálunk sok francia cég van akiknél elhelyezkedhetsz míg orosz nem igazán!
A franciát és az oroszt is kevesen beszélik...
Vagyis gazdasági nézőpontból a francia toronymagasan jobban megéri!
A kulturális vonzódásodat meg csak te ismered(ételek, fílmek, zene, könyvek stb) és hogyha megtehetnéd akkor hova mennél többször túristaként hogy így is kihasználd.
Magyarán dönts logikusan...
ja és végiggondolhatod ugyan ezt a spanyollal, némettel, svéddel stb
Ugyan ez a problémám van. Végül OROSZ mellett voksolok:
- Nyugat-Európában az ANGOL nyelv ismerete már-már általános: Ha francia, svájci vagy más országba keverednék évek múlva ahol a francia domináns nyelv, ott az angollal elboldogulhatok.
- Az ukránok és az oroszok kis százalékban beszélik a nyugati nyelveket. Az orosszal itthon is hiányterületet tudnék lefedni + ha keletre vetne a sors, akkor az orosszal előbbre lennék. Talán.
Szóval OROSZ mellé tenném a voksot.
10:30
Spanyol labdába se rúg a francia és orosz mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!