Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az alábbi szöveget lefordítaná...

Az alábbi szöveget lefordítaná nekem valaki angolra?

Figyelt kérdés

Én az iskolában kereskedelmet tanulok, mindent ami az áruval kapcsolatos. Szállítás, raktározás, beszerzés stb.

Ruhaüzletben dolgozom, de amit tanulok az nem csak a ruhákkal kapcsolatos, hanem mindenféle áruról szó van. Pl. élelmiszer, papíráru, műszaki stb.

2010. dec. 30. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

I am learning trade at school everything in connection with goods. Transport, storage, acquisition, etc.

I work in a clothing store but what I study is not only about clothes, but every kind of goods. For exapmle: food, stationery, technical etc.

Remélem jó a fordítás, nem tudok olyan magas szinten angolul.

2010. dec. 30. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Ó, nekem tökéletes! Köszönöm szépen! :)
2010. dec. 30. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

I study commerce at my school and learn about everything that has to do with products, such as transportation, storing and purchasing.

I work in a clothing store but what I'm learning is not only about clothes but all kinds of products, for instance food, stationery and technologic products.

2010. dec. 30. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!