Hogy mondják azt angolul, hogy "Mi volt a jeled az oviban?"?
Figyelt kérdés
Egyáltalán van náluk is ilyen, hogy minden gyereknek van egy jele? Vagy milyen ott a rendszer?ma 18:51
1/7 anonim válasza:
“What was your sign in kindergarten?”
Nem tudom pontosan melyik országra gondolsz, de sok helyen van, ha nem is “jelek”, valahol számok vagy színek, de nem olyan gyakori mint Magyarországon, mert itt szinte minden oviban van, máshol inkább ovifüggő.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát így összevissza angol nyelvterületre gondolok.
ma 19:28
4/7 anonim válasza:
Ahova én jártam óvoda ott voltak a gyerekeknek jelük
5/7 anonim válasza:
amúgy vágod hogy az "angol nyelvterület" az nagyon szigorúan nézve is legalább három kontinensre terjed ki?
6/7 A kérdező kommentje:
"Ahova én jártam óvoda ott voltak a gyerekeknek jelük"
Melyik országban? És hogy mondták, hogy "jel"?
ma 21:13
7/7 A kérdező kommentje:
"sok helyen van, ha nem is “jelek”, valahol számok vagy színek"
De az ovisok még nem ismerik a számokat. Vagy pont ennek kapcsán már 3-4 évesen meg kell tanulniuk? Vagy legalább a saját számukat?
Színekből meg túl sok árnyalat kéne egy mondjuk 20 fős csoport számára... Vagy színek csak kisebb létszámú csoportokban vannak?
ma 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!