Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A "pure" szót mire használják...

A "pure" szót mire használják a legtöbbet az angol nyelvben?

Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 23:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

#5 Kérdező

"Ezért tettem fel a kérdést, hogy jellemre is használják-e, hogy van ez" ? is kell

És kérdezni is tudni kell!

Különben akár egy rakás "zagyvaságot" is kaphatsz.

Mert mindenki, aki segíteni szeretne, saját habitusával, intelligenciájával, tudásával stb. értelmezi és akként válaszol.

Egyébként a -a magyarban szokásos-értelmezése "valódi" is lehet:

Modified sine Wave vs. Pure sine Wave

Módosított színusz hullám vs. Valódi (vagy tiszta) színusz hullám -az elektronikában használatos párosítás.

2024. jún. 4. 06:04
 12/23 Kekcsi ***** válasza:
Valóban tisztát jelent, de a mai angolban ritkán használják, leginkább szélsőséges fokozásra, mint "pure madness" (tiszta őrültség).
2024. jún. 4. 06:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Én hallottam olyan értelemben is (ausztráliában élőktől), hogy hiányos, szegényes, nem teljesen ép, valami hiányzik belőle.

például: szegényes a gondolkodása, kicsi az alkoholtartalma, vagy például kiárusításnál az akciós terméken azt jelentette, hogy valami hiányzik a csomagból, azért olcsóbb.

2024. jún. 7. 01:09
 14/23 anonim ***** válasza:

#13,

Írd le angolul, hogy mit hallottál, mert el sem tudom képzelni, pedig nagyon régen élek Ausztráliában.

2024. jún. 7. 08:24
 15/23 anonim ***** válasza:

#13,

Még mindig gondolkodom, mivel a “pure” jelentése komplett, abszolút is.

2024. jún. 7. 08:29
 16/23 anonim ***** válasza:

13# vagyok. Nem tudok angolul, beszélni egyáltalán, olvasni úgy-ahogy, azt is csak műszaki leírásoknál, ezért nem tudom neked megfogalmazni.

Úgy hallottam tőlük, hogy volt náluk dobozos sör, és rá volt írva, hogy pure. Rákérdeztem, és azt mondták, hogy csökkentett alkoholtartalmú, megengedett autóvezetéskor is.

Hoztak egy akciós mobiltelefont, hiányzott a töltője és a kábele, a dobozára ragasztott cetlin is rajta volt a pure szó, és úgy fordították, hogy hiányos.

A "szegényes a gondolkodása" (magyarul) beszélgetés közben jött elő és a buta helyett használják, ha finoman akarják kifejezni, nem sértően. El tudom képzelni, hogy ez valami utcai szleng, vagy helyi szokás, azért nincs benne a szótárban.

2024. jún. 9. 00:20
 17/23 anonim ***** válasza:

#16,

Az ismeröseid nagyon el vannak tájolodva.

A “Pure Blonde” sör egy frissítő, teljes ízű láger, amelyet tartósítószer nélkül főznek. A Pure Blonde sört hosszabb ideig főzik, hogy a szokásosnál több természetes cukrot bont le, és így egy könnyen iható, rendkívül alacsony szénhidráttartalmú sört kapjon, amely 80%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos sör, és ml-enként 50%-kal kevesebb kalóriát, mint a bor.

A világos láger sör egy halvány-aranyszínű láger sör. Ezért is blonde, a színe miatt. Tehát it a pure nem hiányos, hanem természetes.

Mudita Pure az egy mobil telefon márka. Ki tudja honnan szedték tôltô és kábel nélkül.

Azért ire mert Internet és social media nélküli. Csak SMS-el van ellátva. A formája is letisztázodott,

egyszerű kivitelũ, em kihivo, figyelmetvkeltô.

Pure soul/fool -

Tiszta/becsületes/nemes lélek/ember. “Ôszinte bolond”

Nem egy okoskodó, hazudozó valaki.

Hacsak pure, akkor mint már írtuk, ártatlan/szent. Dr acre példádban, a pure a siul/fool nélkül nem állja meg a helyét.

2024. jún. 9. 06:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Bocs, * De a te példádban, a pure a soul/fool nem állja meg a helyét

“Megengedett autóvezetésnél.”

Minden megengedett, addig mig nem fujsz 0.05-nélkül többet szondázásnál.

Bocsánat, de ezek az emberkék nagyon buták, vagy szeretnek mesélni hülyeségeket.

2024. jún. 9. 06:21
 19/23 anonim ***** válasza:

16# vagyok.

Bocsi, hogy vitát kavartam. Nem beszélek angolul, csak azt írtam le, amit hallottam az ismerősöktől.

2024. jún. 9. 23:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdezô,

Nincs vita, #17-18 Neked szolt.

Megnagyaraztam a tudatlansagukat az ismeröseidnek.

Nem ertem, hogy miert kell olyan dologhoz hozzaszolni, amihez nem ertesz.

2024. jún. 10. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!