He seemed a little uneven - hogyan forditanád?
Figyelt kérdés
Egy gyengébb teljesítményt nyújtó kártyajátékosról van szó.2023. okt. 30. 11:49
1/17 anonim válasza:
Kicsit másnak (eltérőnek) tűnik (a többiektől). "Finoman" fogalmazva.
2/17 A kérdező kommentje:
Án valami tétovára gondoltam, csak kíváncsi voltam, az itteni elvtársaknak mi a véleményük.
2023. okt. 30. 12:09
3/17 anonim válasza:
A szövegkörnyezetből én így értelmezném.
4/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a játékának a kiegyensúlyozatlan nem egyenletes teljesítményét magyarázzák?
5/17 A kérdező kommentje:
Kb.
2023. okt. 30. 12:25
6/17 A kérdező kommentje:
De a kiegyensúlyozatlan szinonimája a tétova.
2023. okt. 30. 12:27
7/17 anonim válasza:
"kíváncsi voltam, az itteni elvtársaknak mi a véleményük"
Elvtársaknak... :DD
"a kiegyensúlyozatlan szinonimája a tétova"
Dehogyis. Hiszen igen, arról van szó, amit a 4. ír:
(of a contest or match) in which one group, team or player is much better than the other
A küzdelem volt kiegyensúlyozatlan, nem pedig ő - ezért maradt túl sokszor alul. Valami olyasmit írnék így hirtelen, hogy:
Úgy tűnt, egy kicsit béna.
Úgy tűnt, elég gyatrán ment neki a játék.
8/17 A kérdező kommentje:
E-e.
2023. okt. 30. 22:10
9/17 anonim válasza:
Szerintem ha a küzdelem volt kiegyensúlyozatlan, akkor nem azt írják, hogy ő volt kiegyensúlyozatlan. Itt az alany performance-a az uneven. Mint ahogy #4 írja.
10/17 anonim válasza:
Meg ahogy a 7. írja. Merthogy a mondat attól még mégiscsak az alanyról szól, tehát róla kéne mondani valamit, nem a küzdelemről (hogy kiegyensúlyozatlan volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!