Hogyan fordítanád (régi időkben vannak)? Go put on your peekaboo.
Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 14:28
1/12 anonim válasza:
A peekaboo ruha - egy ruhadarab), amely átlátszó anyagból készült vagy apró lyukakból álló mintával rendelkezik.
Menj, vedd fel a csipkés ruhád (???)
2/12 anonim válasza:
Egy tanács, mivel látom, hogy sok fordításos dolgot kérdezel. Facebookon van a Hogyan fordítsam csoport. Ott fordítók válaszolnak az ilyen kérdésekre. (Úgy gondolom, hogy az sok esetben hihetőbb, mint az itteni válaszok.)
3/12 A kérdező kommentje:
Adj egy linket, mert nem találom.
Kösz.
2023. okt. 27. 15:16
5/12 anonim válasza:
"Adj egy linket, mert nem találom."
Azt kell beírni, ami a csoport címe, akkor azt hozza fel.
6/12 A kérdező kommentje:
Beirtam, és kiadott 30 egyéb csoportot.
2023. okt. 27. 17:19
7/12 anonim válasza:
Érdekes, nekem feljött, viszont titkos csoport, az én jelentkezésemet az automata visszadobta. :D
8/12 anonim válasza:
Benne vagyok abban a csoportban. Forditok, megis napokig vitatkoxnak egy-egy forditasoj. Volt egyszer egy kerdes, “dance house”, hogy forditanak magyarra. 99 valasz utan, feladtak. Sok csak guglizik.
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem hagyták jóvá a a csatlakozási kérelmemet.
2023. okt. 28. 17:37
10/12 anonim válasza:
Én linkeltem a csoportot, én személy szerint nem vagyok benne, csak fordítóira jártam és tudom, hogy a csoporttársaim sokan használták és javasolták. (Nem angollal, így nem tudok ebben a mondatban segíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!