Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelvet tanuljam?

Melyik nyelvet tanuljam?

Figyelt kérdés

Az angol, a német, és a koreai között szeretnék dönteni, de nem nagyon tudok.

Angol:

5.-ben kezdtem el tanulni, és azóta nagyon megszerettem. Mindig érdekelt, és 6.-ban arra jöttem rá, hogy azzal szeretnék foglalkozni, úgy, ahogy a testvérem. De most már elbizonytalanottam.

Német:

1.-ben kezdtem el tanulni, akkor még nagyon érdekelt, aztán meg 6.-ban egyre lesüllyedt nálam a nem kedvelt nyelvek közé. (Nehéz volt tanulni, és már nem nagyon tetszett maga a nyelv)

Koreai:

6.-ban kezdett jobban érdekelni ez, de tudom, hogy a betűk írása, és a nyelvtan az nem könnyű, de megtetszett. 6.-ban döntöttem el, hogy az ELTÉre szeretnék menni, mert ott van koreai szak. Ezzel nagyon szeretnék foglalkozni, mert Dél-Koreában szeretnék dolgozni, mert ott jók a fizetési körülmények, és a megélhetés is.

De! Melyiket válasszam? Segítsetek légyszi🙏🙏!

2023. máj. 10. 22:22
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
58%
11. osztályos létedre ha ilyen alacsony kompetenciákkal rendelkezel te nem hogy szakmát, de a koreai nyelvet sem fogod megtanulni. Tüzz ki az agyi kapacitásodnak megfelelő célokat, gyári betanított munkás még lehetsz ha megerőlteted magadat a gödi akkumulátorgyárban, az is dél-koreai cég.
2023. máj. 10. 22:44
 12/49 A kérdező kommentje:
#9 nem 12 vagyok, #10 mi van?????
2023. máj. 10. 22:44
 13/49 A kérdező kommentje:
Nem ilyen válaszokat akartam volna, de mindegy. Hagyjuk ezt a kérdést inkább. AKKOR NAGY NEHEZEN, DE REMÉLEM SIKERÜLNI FOG NEKEM EGYEDÜL DÖNTENEM!!
2023. máj. 10. 22:45
 14/49 A kérdező kommentje:
Ja #9. Már valakinek írtam már itt. Ha már egy kis hibát éltek az is baj???? Hát kösz szépen😔😔!
2023. máj. 10. 22:47
 15/49 anonim ***** válasza:
87%
Angolt legelőször, anélkül semmire nem mész, utána akármit, nincs limit, megtanulhatod mindet is.
2023. máj. 10. 22:51
 16/49 anonim ***** válasza:
41%
Nem neked való hely ez. Inkább csak olvasgass, abból is sokmindenre rájöhetsz.
2023. máj. 10. 22:51
 17/49 A kérdező kommentje:
Köszi #15. Legalább te értelmesen válaszoltál, és nem kritizáltál engem. Ja nem neked mondom 15,hanem azoknak akik lenéztek engem. Kritizálni könnyű, de azt átélni nem. Először képzeljétek magatokat annak a személynek a helyébe akiről szó van aztán mondjatok valamit. Nem a mi hibának, hogy ilyenek vagytok hanem az otthoni közösség, a szüleiteké akik így nevelték fel. Szerintem ezt be kéne tartanotok.
2023. máj. 10. 22:54
 18/49 A kérdező kommentje:
Neveltek*
2023. máj. 10. 22:54
 19/49 anonim ***** válasza:
61%

"Először képzeljétek magatokat annak a személynek a helyébe akiről szó van aztán mondjatok valamit."

Először képzeld magadat annak a mondjuk néhány száz személynek a helyébe, akik látni fogják a kérdésedet, és akik mind más és másféle életkorúak, más és más hangulatban fogják látni, más és más az értelmi szintjük, stb., stb., stb. - és aztán írjál ki kérdést, ha még ezek után is úgy gondolod, hogy akkor sem fogod felhúzni magad a válaszokon, ha nem mind lesz neked tetsző.

2023. máj. 10. 22:59
 20/49 anonim ***** válasza:
75%
Nyelvtanulás előtt keress fel egy pszichiátert és kezeltesd minél előbb az idegrendszerbeli problémádat mert a későbbi nyelvtanulás esetén esetleg negatív hatással lesz a tanulmányi folyamatra és hatékonyságra.
2023. máj. 10. 23:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!