Itthon képezve magam, nem intenzív, laza tempóban, mennyi idő alatt tudnám felhúzni nulláról a spanyol tudásom, h tudjam kint munkát vállalni?
Ez a munka tipusától jelentősen függ. Vannak egyszerű kétkezi munkák, ahol korlátozott szókincs mellett is jól el lehet boldogulni. Szerintem menne neked is az alatt a pár év alatt.
Ahol ügyfelekkel kell kapcsolatot tartani, ott nagyobb tudásra van szükség, a konkrét feladatkör határozza meg, pontosan mennyire.
Ha megírod milyen területen helyezkednél el, talán biztosabb és pontosabb választ is tudunk adni.
Köszönöm mind a kettőtöknek!
Szóval internetes oldalról tanulok, találtam egy nagyon jó oldalt, ahol a kiejtést is gyakoroltatja, szépen fokozatosan halad, most tartunk ugye az alapoknál. Azt hallottam h kint nagy a munkanélküliség, és ezért egy más országból jövőnek nem igazán adnak irodai munkát, pedig érettségi után az államigazgatásin gondolkodom. Tehát igen, magasabb nyelvtudásra lenne szükségem
Tesám én megnéztem a Narcos és a Narcos mexico sorozatot 5-ször odavissza,spanyolul.
Vicc nélkül olyan spanyol szlenget is eltudok engedni, hogy néha a spanyolok is néznek hogy külföldiként honnan tudok így beszélni.Mindig mondom Pablo Escobar tehet róla.
Los españoles seguro que no te miran boquiabiertos si se te salen jergas mexicanas, que solo entienden las más comunes jajaja. Tremenda mentira que te inventaste, chamo, capaz y haya personas que te la creen, espera, que no, mojonero:D
Bratyesz!
No mames! Son unas mamadas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!