Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljam meg a németet...

Hogyan tanuljam meg a németet ,ha eddig nem tanultam sosem?

Figyelt kérdés
Jövőre olyan iskolába megyek ahol németet tanítanak , de én 9 év alatt az angol melett egy teljesen másik nyelvet tanultam, nem is annyira szimpatikus nyelv , 8 hónap alatt felhozhatom magam olyan szintre ,hogy abban az iskolában helyt tudjak állni? Itthon ,szótár és internet segítségével , felénk nem tanítják a németet :/ emelett nem sok időm lenne rá mert az angolal is bajban vagyok :(. Nagyon gáz lenne gondolom ha odamennék és egy szót nem tudnék németül,igaz?

2021. dec. 12. 03:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Aki nem válaszol arra, hogy hány éves, egyértelmű, hogy hazudott, amikor regisztrált, vagyis nincs még 16, tehát nem szabad válaszolni a kérdésére a saját érdekében.
2021. dec. 13. 20:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem azért ,nem válaszoltam ,mert ilyesmi lenne a háttérben, szimplán már nem számít mert megkaptam a kérdésemre a választ :)
2021. dec. 13. 21:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!