Hogyan tanuljam meg a németet ,ha eddig nem tanultam sosem?
Figyelt kérdés
Jövőre olyan iskolába megyek ahol németet tanítanak , de én 9 év alatt az angol melett egy teljesen másik nyelvet tanultam, nem is annyira szimpatikus nyelv , 8 hónap alatt felhozhatom magam olyan szintre ,hogy abban az iskolában helyt tudjak állni? Itthon ,szótár és internet segítségével , felénk nem tanítják a németet :/ emelett nem sok időm lenne rá mert az angolal is bajban vagyok :(. Nagyon gáz lenne gondolom ha odamennék és egy szót nem tudnék németül,igaz?2021. dec. 12. 03:27
1/12 molnarmarcell21 válasza:
Normális helyeken a szintednek megfelelő képzést kapsz, azaz lesz kezdő és haladó németes csoport. Te a kezdőbe fogsz kerülni azokkal együtt, akik szintén nem tanultak még németet.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó,köszi
2021. dec. 12. 11:42
3/12 anonim válasza:
"én 9 év alatt az angol melett egy teljesen másik nyelvet tanultam"
Hogyhogy 9 év alatt?
4/12 A kérdező kommentje:
Az iskolánkba nem németet tanitanak,és jövőre megyek továbbtanulni tehát eddig 9 osztály van meg 😁
2021. dec. 12. 12:58
5/12 anonim válasza:
kilenc osztályos általános, az hogy jön ki? előkészítő osztályba is jártál? nem is tudtam hogy magyarországon is van ilyen. tipikusan minden iskola indít kezdő csoportot a nyelveiből az új évfolyam számára. de ha aggódsz miatta, keresd fel az iskolát, vagy még az általánosban kérdezd meg az osztályfőnöködet, vagy a továbbtanuási tanácsadót, ha van, biztos segít.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon lakom. De akkor inkább megkérdezem az iskolát valahogy ..:/
2021. dec. 12. 15:09
7/12 anonim válasza:
akkor vagy az országod gyk-hoz hasonló fórumán kérdezd meg, vagy az iskoládban...
8/12 anonim válasza:
Nem jön ki a matek. Hány éves vagy?
9/12 A kérdező kommentje:
Nemszámit
2021. dec. 12. 20:51
10/12 anonim válasza:
Gondolom nemet nyelvü orszagban elsz. Vannak intenziv nemet tanfolyamok, azaz minden nap 4 ora, ötször egy heten. Ezt, ha 3-4 honapig csinalod, akkor mar eleg sokat tanulsz vele. En angollal csinaltam ezt Svajcban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!