Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik a legegyszerűbben,...

Melyik a legegyszerűbben, legkisebb erőbefektetéssel megoldható, középszintű német írásbeli nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Bocsi, de teljesen el vagyok kavarodva a fajták között, és a fajtánkénti feladatok között. Légyszi, aki azzal akar jönni, hogy márpedig fektessek több erőt bele, az inkább ne írjon, mert nem kioktatásra van szükségem, hanem kb azonnal egy középfokú írásbelire. A lehető legkönnyebb verzióra, kevés nyelvtannal, sok bemagolható feladattal, és az sem árt, ha nem 4-5 órán keresztül tart, mint a rigó utcai. Azt az életben nem fogom letenni (szóban már megvan).

2021. okt. 22. 01:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
0%
De te vagy a bolond, hogy még válaszolsz is nekik.
2021. nov. 19. 12:27
 52/62 A kérdező kommentje:
A továbbiakban nem figyelek rád, de erőlködj csak, forgass ki még jobban. Én ráérek minden nap megnézni és válaszolni, tessék, boxolj még, állíts be hülyének, értetlennek stb. Közben azért mások írhatnának az eredeti kérdéssel kapcsolatban.
2021. nov. 19. 23:21
 53/62 anonim ***** válasza:
64%
Ez kinek ment 52 ?
2021. nov. 20. 01:47
 54/62 A kérdező kommentje:
Az 50-esnek. Bocs.
2021. nov. 20. 01:51
 55/62 anonim ***** válasza:
34%

Oké 😂

Na, jó éjszakát haver!

Pihenned kell, hogy tudj ezekkel a verebekkel "boxolni" holnap is 😂💪💪

2021. nov. 20. 01:54
 56/62 A kérdező kommentje:

Á, én bagoly vagyok :) De köszi :)

Közben meg az Euroexam mintafeladatait nézem, és bakker angolból jobb megoldásaim vannak, mint németből... De egy angol szóbelinek neki nem megyek, nagyon utálok idegen nyelven beszélni, és itt ráadásul egy másik vizsgázóval kellene tárgyalni, szóval duplán feszélyez. Marad a német feladatlap.

2021. nov. 20. 01:57
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
Na ugye, hogy van időd, ha akarod... még az angolra is...
2021. nov. 20. 07:24
 58/62 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nincs, azt mondtam, hogy a pontos megtanulásába (német, főleg a nyelvtan) nem akarok időt feccolni, mert aztán nem fogok profitálni belőle, mivel nem kell a munkámhoz, csak formasági és jogszabályi okokból fel kell mutatni hamarosan, hogy van (és hogy örüljön mindenki).
2021. nov. 20. 22:27
 59/62 anonim ***** válasza:
IELTS vizsgát csináltam pár éve angol nyelvből, konkrét nyelvtani tesztsor nem szerepelt a feladatok között. Készülés nélkül simán meglett a felsőfok, pedig még a típusfeladatokat is lusta voltam átnézni előtte, de az is igaz, hogy én nagyon aktívan, napi szinten használtam az angolt akkor már évek óta. Esetleg az, vagy egy hasonló nemzetközi vizsga szóba jöhet a kérdezőnek. Mindenki ugyanazokat a feladatokat kapja meg, és az elért pontszám alapján sorolnak be a megfelelő nyelvi szintre. Erről kapsz egy papírt, amit lehet honosítani. Ezt ha jól emlékszem 2 évig teheted meg a vizsga után, utána elévül az egész.
2021. dec. 31. 08:48
 60/62 anonim ***** válasza:
És mennyibe kerül egy ilyen elévülős nyelvvizsga és mennyi mellé a honosítás?
2021. dec. 31. 08:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!