Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik a legegyszerűbben,...

Melyik a legegyszerűbben, legkisebb erőbefektetéssel megoldható, középszintű német írásbeli nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Bocsi, de teljesen el vagyok kavarodva a fajták között, és a fajtánkénti feladatok között. Légyszi, aki azzal akar jönni, hogy márpedig fektessek több erőt bele, az inkább ne írjon, mert nem kioktatásra van szükségem, hanem kb azonnal egy középfokú írásbelire. A lehető legkönnyebb verzióra, kevés nyelvtannal, sok bemagolható feladattal, és az sem árt, ha nem 4-5 órán keresztül tart, mint a rigó utcai. Azt az életben nem fogom letenni (szóban már megvan).

2021. okt. 22. 01:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
67%

"ezeken irtó sok pontot vesztek"

Annyira nem ásod bele magad az egészbe, hogy tudd, melyik nyelvvizsgán milyen feladattípusok vannak egyáltalán, azzal viszont tisztában vagy, hogy hogyan pontoznak a javítótanárok? Elég érdekesen hangzik...

2021. nov. 17. 18:45
 42/62 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem ez a kérdés kezd egyre jobban troll kérdésnek látszani ahogy szövődnek a szálak a "történetben".

2021. nov. 17. 18:48
 43/62 anonim ***** válasza:
25%

Ezesetben felesleges a jelenléted, nem gondolod 42es ?

Nem kell minden nap itt döglened...

2021. nov. 18. 00:36
 44/62 A kérdező kommentje:
41-es: Kiragadsz egy fél mondatot a válaszomból? Előtte leírtam, milyen feladattípusokkal volt eddig dolgom. ez szőrszálhasogatás, amit csinálsz, és már szándékosan böfögsz ide mindent. Nem kell visszajárni akkor, hanem távozz.
2021. nov. 18. 02:58
 45/62 A kérdező kommentje:
Na meg hol írtam én olyat, hogy tisztában vagyok vele, hogyan pontoznak a javítótanárok? Ne adj már szavakat a számba.
2021. nov. 18. 02:58
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

"Kiragadsz egy fél mondatot a válaszomból? Előtte leírtam, milyen feladattípusokkal volt eddig dolgom."

Hiába írtad le, mert abból, hogy bizonyos feladattípusokkal már volt dolgod, nem következik, hogy meg tudod ítélni, hogy mivel veszítesz hány pontot, márpedig te azt írtad, hogy

"akkor bukik az összes melléknév végződés meg minden részeseset stb, szóval ezeken irtó sok pontot vesztek"

hogy csak nem trágár részt idézzek...

2021. nov. 18. 05:57
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

"hol írtam én olyat, hogy tisztában vagyok vele, hogyan pontoznak a javítótanárok?"

Ja, szóval nem vagy vele tisztában? Akkor jó hírem van: nem önmagábanazon buksz irtó sok pontot, hogy nem stimmelnek a végződések, hanem más hiányosságok miatt is.

2021. nov. 18. 05:58
 48/62 anonim ***** válasza:
90%

Mert ez az egész történés már annyira rossz, hogy az szórakoztató. :'D

2021. nov. 18. 09:08
 49/62 A kérdező kommentje:
Amit most csináltok, az a "van rajta sapka / nincs rajta sapka" esete. Szálljatok le rólam, hozzátenni érdemben nem tudtok, akkor meg lehet arrébbmenni, mert már csak kötekedni jártok ide.
2021. nov. 19. 01:41
 50/62 anonim ***** válasza:
67%

Amit most csináltok, az a "van rajta sapka / nincs rajta sapka" esete.

Nem.

Még mindig az olvasott szöveg értésével vannak gondjaid (magyarul is). Sokkal valószínűbb, hogy emiatt veszítettél sok pontot (nem csak a kimondottan ilyen típusú feladatsorban, hanem a többiben is, hiszen mind azzal kezdődik, hogy olvasd el, mi a feladat, értelmezd és csak aztán jön, hogy oldd is meg), nem pedig a végződések miatt. Mert ez teljesen félreviszi a kommunikációt, a végződések nem. Márpedig pont ezt értékelik a vizsgán: hogy mennyire vagy képes kommunikálni.

2021. nov. 19. 07:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!