Melyik a legegyszerűbben, legkisebb erőbefektetéssel megoldható, középszintű német írásbeli nyelvvizsga?
"Nem lesz rá szükségem, és ez biztos, mert nem adok az életemben lehetőséget arra, hogy szükségem legyen."
:D
32-es, írj még egy xd-t is, hátha attól hitelesebb lesz a sugallatod. Hiszen szerinted vicceset irtam, és valószínűleg szeretnél belekötni, de egy vigyorgó fejtől többre nem futotta, ezt viszont feltétlenül és visszavonhatatlanul hozzá akartad fűzni. Remélem, most teljesebb az életed.
:D
és XD
meg amit akarsz még ide a végére...
Egyet értek a 32-essel. Tényleg vicces, hogy elvileg szükséged van a nyelvtudásodat bizonyító papírra, de használnod meg nem lesz szükséges.
Mert logikusan ahova kell nyelvvizsga ott azért nem kevésszer használni is fogod azt. Különben értelmetlen volna megkövetelni a papírt.
Szóval az már orrfennhordó sznob aki nem adja a szádba a dolgokat hanem a jó útra terelget és a te saját tapasztalataid megszerzésére?
Hát ilyenek a mai emberek... lusták maguktól bármire is...
Annyit irogatok ide, amennyit jól esik. Figyelem a válaszokat, ha úgy érzem, kell, akkor meg is válaszolom őket. Nehogy már most meg ebbe kössetek bele...
És igen, van ilyen: kell egy papír, formaság és hülye magyar jogszabály írja elő, de NEM FOGOM a nyelvet használni, következésképpen nem is akarom igazán megtanulni. De fejezzük már be ennek firtatását. Lustaság? Jó, akkor szerinted legyen lustaság. Én értelmetlen időpazarlásnak és felesleges energiabefektetésnek hivnám.
A kérdés továbbra is az, hol a legegyszerűbbek a feladatok. Nem, nem fogok most nekikezdeni sok-sok próbafeladatnak, a kérdést azért tettem fel, hogy itt, egy helyen kiderüljön: xy nyelvvizsgánál ez és ez a feladat. yz-nél meg ez és ez. Szerintem ez meg ez a könnyebb. Ilyen válaszokat várok, nem kekeckedést, lecseszést, nagyzolást, firtatást, megkérdőjelezést és leszidást, mert a tököm tele van ezzel az egésszel, és a hülye jogszabályok is elmehetnének már a fenébe, hogy emiatt a xarság miatt ne végezzem a dolgom tovább, amiben meg egyébként jó vagyok, és nincs hozzá szükségem semmiféle idegen nyelvre. Úgyhogy haladjunk, a legkönnyebb, leg faékebb nyelvvizsgát keresem, személyes tapasztalatokat várnék itt korábbi vizsgázóktól, és annak felsorolását, hogy milyen feladatok vannak pontosan. Semmi egyebet, semmi mellébeszélést.
"Nem, nem fogok most nekikezdeni sok-sok próbafeladatnak"
Azt mar tudjuk. Epp ezert irtam csak a feladattipusok megnezeserol, nem megoldasarol. Ha erre sem vagy hajlando, akkor sorold fel, hogy milyen feladattipusokkal talalkoztal mar rendszeresen, hogy annak alapjan eldonthessuk, hogy konkretan neked melyik nyelvvizsga lesz a legkonnyebb.
Az első fele a mondandódnak bla bla, ismételt kötekedés. Gúnyolódás, megkérdőjelezés, terelés, nem a kérdésre válaszolás, szóval nem ismétlem magam, leírtam már, mi a véleményem erről.
"De tippelni mernék, hogy miért erőlteted ennyire magadnak azt amit nem akarsz." - Na, ez érdekel. Mi a tipped? Komolyan kíváncsi vagyok :D
38-as: tippelős feladat (Origo-s nyelvvizsga), fordítás magyarról németre (itt a hülye végződések miatt rengeteget lehet hibázni), levélírás (ez nem szokott gond lenni). TELC-en (azt hiszem az volt) volt olyan, hogy szavakat kellett beírni egy szöveg kipontozott részére. Ezek olyan felemásul sikerültek.
Olyan nyelvvizsgát keresek, ahol a nyelvtan miatt nem lehet sok pontot veszteni, mert a der die das-t folyamatosan eltévesztem. A szót megjegyzem, de ha elba--om, hogy milyen nemű, akkor bukik az összes melléknév végződés meg minden részeseset stb, szóval ezeken irtó sok pontot vesztek, és igazán felkur, mert állítólag még a németek is eltévesztik néha a szavak nemét, és egyébként ez pont az a fajta szőrözés, amit pont le kellene sz.rni, mert ettől még megérteti magát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!