Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolosok!Jól fordítottam?

Angolosok!Jól fordítottam?

Figyelt kérdés

That was unfortunate

Ez szerencsétlen volt

What are you talking about?

Miről beszélsz?

That was normal

Ez normális volt

if you say so

ha te mondod

Would you like to ride this one?It’s like a tornado

Felszeretnél rá ülni?Olyan,mint a tornádó

Too much rolling for the little lady

2020. okt. 10. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
az első és a harmadik nagyon hunglish
2020. okt. 10. 15:22
 2/3 chtt ***** válasza:
77%

Kedves egyes, de ő legalább veszi a fáradságot, és ad magyar változatot (nem úgy, mint az a valaki, aki lassan fél könyvet lefordíttatott már itt, ugyanígy öt-hat mondatonként...)

Az elsőre inkább azt írnám, hogy "ez/az sajnálatos volt", persze jó lenne szövegkörnyezetben látni, hiába egyszerűek a mondatok. Amúgy ez már volt szerintem, mert határozottan emlékszem erre a "tornádó" meg "rolling for the little lady" dologra.

2020. okt. 10. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
#2 jogos, jobb javítást kérni mint a megoldást. ha tőlünk várta volna el hogy lefordítsuk neki, akkor hozzá se szóltam volna
2020. okt. 10. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!