Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítanátok nekem németről...

Lefordítanátok nekem németről magyarra? Rettentő fontos, hálás vagyok

Figyelt kérdés

Dieser Fehler wurde durch Kodak EasyShare Software verursacht. Kodak EasyShare Software wurde von Eastman Kodak Company hergestellt.

Lösung

Ein Update von Eastman Kodak Company zur Lösung dieses Problems ist verfügbar. Dieses Tool steht auf der Website von Eastman Kodak Company bereit.

Eastman Kodak Company

Downloadanweisungen

1. Klicken Sie im Dialogfeld Dateidownload auf die Option Ausführen oder Öffnen.

2. Befolgen Sie die Anweisungen des Installations-Assistenten.

2008. nov. 18. 08:04
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

Ezt a hibát a Kodak EasyShare Software okozta. A Kodak EasyShare Software-t a Eastman Kodak Company készítette.

Megoldás

Eastman Kodak Company által ezen probléma megoldására készített Update rendelkezésre áll. Az ezsköz a Eastman Kodak Company weboldalán elérhető.

Eastman Kodak Company

Letöltési útmutató

1. Klikkeljen a Dateidownload párbeszédablakban az Ausführen vagy az Öffnen opcióra

2. Kövesse az Installations-Assistent utasításait.

2008. nov. 18. 12:25
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2008. nov. 18. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!