A waldorf jó suli?

Figyelt kérdés

Na szóval. A sztori az, hogy én most vagyok 6.-os.

Viszont ez az iskola ahova én járok, ritka rossz. A tanárok lenéznek, lehülyéznek. Szorongok ott, mindig várom, hogy hazajöhessek. (nem akarom ócsárolni, szimpa igazság.)

És 7.-től átmennék egy Waldorf iskolába.

Mi a véleményetek erről a suliról? Megéri?

2017. márc. 5. 22:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

* szöveget

Az az agyiszint még, hogy valamit ismeretlenül le kell szólni. A magyar állami oktatás bizonyítottan sz.r, nem működik. Mégis ehhez ragaszkodik a nép. Meg ahhoz, hogy éhbérért dolgozzon nyugati árak mellett.

2017. aug. 6. 10:37
 32/35 anonim ***** válasza:
Egyébként egyik rokonom Waldorfba járt. Most egy világ szinten jó egyetemre jár. Nem ő az egyetlen. Nálunk fel tudják fogni az emberek, hogy a Waldorfosok is megtanulják előbb-utóbb, amit kell, de inkább lassan, de biztosan haladnak, más sorrendben. Van egy + évük, amikor csak az érettségire készülnek.
2017. aug. 6. 10:46
 33/35 anonim ***** válasza:

"Arra esetleg nem gondoltál, hogy külföldről nem alaptalanul szólnak be nektek ? Mi látjuk a különbséget."

Azzal ugye tisztában vagy, hogy neked pedig a magyarok a külföld? Akkor ezen az elven bármi, amit ők mondanak rólatok az szentírás? :)

2017. aug. 6. 11:12
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismeretlenül szólok le semmit. A hazaugatás sportját nem szeretem. Éltem én is külföldön, ismerem a különbséget az itt és ott közt. Egyetértek az állami oktatás minősítésével is, viszont én a Waldorfról sem vagyok túl jó véleménnyel. Túl sok rosszat tapasztaltam. Az oktatás hanyatlása mindenütt ott van, náluk is. Nem ők a hibásak, de attól még sajnos baj van. Sikersztorikat tudok én is Waldorfból és államiból is. Szerencsére minden tehetséget nem sikerül csírájában kiölni, akármilyen mostohák a körülmények. Hamarosan egyébként valóban 100 százalékban jobb választás lesz egy alternatív suli, azokra alapozva, amit tegnap megtudtam arról, mi jön.

Most kezdtem gondolkodni a pályaelhagyáson.

2017. aug. 6. 11:16
 35/35 anonim válasza:
Régi kérdés, de azért megválaszolom, hogy Waldorf suliba akkor érdemes járni, ha ott kezded az első osztályt, mert ahogy Waldorfból rendesbe átszokni nehéz, úgy rendesből Waldorfba sem érdemes menni 2 évre.
2021. jan. 19. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!