A waldorf jó suli?
Na szóval. A sztori az, hogy én most vagyok 6.-os.
Viszont ez az iskola ahova én járok, ritka rossz. A tanárok lenéznek, lehülyéznek. Szorongok ott, mindig várom, hogy hazajöhessek. (nem akarom ócsárolni, szimpa igazság.)
És 7.-től átmennék egy Waldorf iskolába.
Mi a véleményetek erről a suliról? Megéri?
* szöveget
Az az agyiszint még, hogy valamit ismeretlenül le kell szólni. A magyar állami oktatás bizonyítottan sz.r, nem működik. Mégis ehhez ragaszkodik a nép. Meg ahhoz, hogy éhbérért dolgozzon nyugati árak mellett.
"Arra esetleg nem gondoltál, hogy külföldről nem alaptalanul szólnak be nektek ? Mi látjuk a különbséget."
Azzal ugye tisztában vagy, hogy neked pedig a magyarok a külföld? Akkor ezen az elven bármi, amit ők mondanak rólatok az szentírás? :)
Nem ismeretlenül szólok le semmit. A hazaugatás sportját nem szeretem. Éltem én is külföldön, ismerem a különbséget az itt és ott közt. Egyetértek az állami oktatás minősítésével is, viszont én a Waldorfról sem vagyok túl jó véleménnyel. Túl sok rosszat tapasztaltam. Az oktatás hanyatlása mindenütt ott van, náluk is. Nem ők a hibásak, de attól még sajnos baj van. Sikersztorikat tudok én is Waldorfból és államiból is. Szerencsére minden tehetséget nem sikerül csírájában kiölni, akármilyen mostohák a körülmények. Hamarosan egyébként valóban 100 százalékban jobb választás lesz egy alternatív suli, azokra alapozva, amit tegnap megtudtam arról, mi jön.
Most kezdtem gondolkodni a pályaelhagyáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!