Szimpatizáltok a pedagógusok tüntetésével?
Figyelt kérdés
2016. febr. 3. 20:16
41/42 anonim válasza:
Igen, én kritizálom, mint válaszoló, a kérdés feltevőjét, aki csak külön kérdés után jelentkezett először.
Vagy valamelyik válaszoló is a kérdező volt talán?
A kérdésre, gondolom, nem egyszerű igen-nem-mel illett volna volna válaszolni, én azt tettem, indokoltam.
Egy ilyen igénytelenül feltett kérdés elég sok megközelítést megenged. Főleg, ha a kérdező a saját nézőpontját titokban tartja.
Szóval, kérdező, a támadás helyett magadba szállhatnál.
42/42 A kérdező kommentje:
Tehát nem vagy normális.
Egyébként meg itt mindenki azt kérdez, amit akar, de látom ez is atomfizika neked. Ha nem éri el a kérdés színvonala az igényeidet, nem kell mindenáron válaszolnod ám. A többiek értették a kérdést. Csak neked nem ment.
További kellemes kötekedést itt a gyakorin! Látom, ez motivál.:)
2016. febr. 18. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!