Én most nem tudok dönteni, hogy melyik pártnak legyek a szimpatizánsa, én most jelenleg független vagyok, egyik párttal sincs bajom, de egyik párttal sem szimpatizálok különösebben
LMP, ennek a pártnak az álláspontja különböző politikai eseményekről szokott a legközelebb esni az enyémhez.
2016. jan. 13. 16:27
3/13 anonim válasza:
Szintén LMP, mert az egyetlen mutyiellenes párt, és ami fontos, hogy nem csak szavakban, tettekkel is.
2016. jan. 13. 16:43
4/13 anonim válasza:
Fidesszel biztosan nem, túlságosan is demagóg politikát folytatnak (a migránsüggyel vitték a prímet, mindig kell keresni ellenséget), a Jobbikkal eleinte még érdekes pártnak tűnt, de a túlzott EU-ellenessége miatt letettem róluk a voksomat, a baloldali pártokkal (MSZP, DK, Együtt, PM, meg ahány ilyen párt van) sem igazán (az elmúlt nyóc' év miatt sem), az LMP-vel talán, de nem ismerem igazán azt a pártot.
2016. jan. 13. 17:28
5/13 anonim válasza:
Jobbik. Magyarország legnagyobb problémáját egyedül ők kívánják megoldani, sőt, mások még csak nem is vesznek tudomást róla. Ez pedig a cigánykérdés. Ha a jelenlegi trend folytatódik, 10-20 éven belül a cigányok kerülnek többségbe Magyarországon, akkor pedig nekünk magyaroknak menekülni kell innen, különben kiirtanak minket. Ez ellen egyedül a Jobbik kíván bármit is tenni, a többieknek a cigányok szavazatai fontosabbak, mint a magyar nemzet túlélése.
2016. jan. 13. 18:09
6/13 anonim válasza:
"Jobbik. Magyarország legnagyobb problémáját egyedül ők kívánják megoldani...."
Probléma, de messze nem a legnagyobb. A korrupció, lopás, mutyi és a kivándorlás előrébb van, a jobbik egyikre sem gyógyír.
2016. jan. 13. 18:28
7/13 anonim válasza:
Jobbikkal, mert 4+8 év Mszp + 4+6 év Fityesz....
2016. jan. 13. 18:33
8/13 anonim válasza:
#6 A korrupció, a lopás és a mutyi nem veszélyeztetik Magyarország és a magyar nemzet létét. A kivándorlásnak pedig szintén a cigánybűnözés az egyik oka, és pár éven belül a fő okává fog előlépni.
2016. jan. 13. 18:39
9/13 anonim válasza:
Kérdező, ha a gykn lévők párt szimpátiájára vagy kíváncsi, itt egy korábban feltett kérdésből egy statisztika:
Egyik párttal sem szimpatizálok. A lényeg, hogy ne legyen 1 pártnak egyedül kétharmada.
Jelenleg a Fidesz a legerősebb párt ez tény.
A baloldal leszerepelt és egyre mélyebbre csúszik, valamint képtelenek lennének értelmes politizálásra, ha a nagyobbik pártnak velük kellene konszenzusra jutnia.
Így maradt a Jobbik. Ha netán a baloldal megerősödne, akkor sajnos a Fideszre kell szavaznom, de nem azért, mert szimpatizálok velük, hanem még mindig jobb, mintha az agyhalott balosok kerülnének vissza...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!