Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha odamenne hozzátok valaki, akivel szimpatizáltok, s őszintén megmondaná, hogy meg akar d**ni, mi lenne a reakciótok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 11:29
2/16 anonim válasza:
bunkó paraszt, menjen vissza trágyát lapátolni.
3/16 anonim válasza:
szánalmas, kangörcsös majomnak tartaná minden normális lány.
4/16 anonim válasza:
Hívnám a rendőrséget és feljelenteném szexuális zaklatás miatt.
6/16 A kérdező kommentje:
Tehát nem díjaznák az őszinteséget! :)
2016. jan. 17. 12:28
7/16 kendrazoltan válasza:
Nyilván nem lehet innen megfogni a dolgot, mert mindennek megvan a határa, de legalább:
- egyenes és őszinte
- van benne mersz
- nem rabolja az időtöket felesleges kerteléssel
8/16 anonim válasza:
A 7/7-esnek van igaza!Bár attól függ,milyen kisugárzása van a fazonnak.56 éves férfi vagyok,de nekem tízből minimum kétszer bejött...
9/16 anonim válasza:
Mosolyognék,megmondanám, hogy esélytelen és szépen elválnának útjaink.:)
10/16 anonim válasza:
Ha nekem is csak arra kéne akkor mondanám hogy Menjünk (jártam már így, szerelmesek lettünk 6 évig együtt voltunk) ha én nem úgy gondolnám akkor azt mondanám hogy köszönöm az őszinteségét de el lehet ballagni...😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!