Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér ez egy normális párkapcsolatba szerintetek? Lányok vélemény? De akár fiúk is.
Barátommal szóba került a dolog, kiderült h ő élvezné nézni h én egy másik csajjal művelek szexuális dolgokat... ami elég rosszul esett, és meglepett mert szeretjük egymást nagyon, és ez a fajta hozzáállás, mint vmi nyílt kapcsolat... nekem rosszul esne őt mással látni, nemis tudom megérteni h tud ilyenről fantáziálni, hogy valaki akit szeret...mással van.
Lányok, ti is bántva éreznétek magatokat?
Fiúk... vélemény? Szerintetek ez normális?
Szerintem nincs olyan fiú aki szerint ez ne lenne izgató. Az, hogy mi normális, már a ti értékítéleteteket múlik.
Az én exem azt élvezte volna, ha én egy másik fiúval csinálom és ő nézi, de nem volt példa ilyenre szerencsére. :D
Jaguar, lányként azt én is élvezném nézni. :D
23L
Ez nagyon két ember szexuális és alap intelligenciáján is múlik szerintem.
Ha egy kapcsolatban maximális a bizalom és egy ez egyszeri "vágy beteljesítés" akkor szerintem az pusztán szex. Ez fejben dől el, ha megfelelően kezelik.
Saját élményem van erről, a mi kapcsolatunkban ez így működött, én el tudtam fogadni, hogy ez csak testiség.
De ez minden kapcsolatban más, nyilván van akinek nem tetszik, hogy más nővel látja a párját.
Az is hozzá tartozik, hogy mi régóta vagyunk együtt, lehet az első egy-két évben én is máshogy gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!