Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mindenki csak szexet akar?
Igen, tudom, hogy a férfiak azt akarnak, mindig. :D De párkapcsolatra van-e esély Tinder randi után? Kinek mik a tapasztalatai? Most találkoztam egy sráccal, akivel a Tinderen hozott össze. De fogalmam sincs, hogy ő mit is akar tulajdonképpen. Elmentünk randizni és egy normál randi volt, a végén csókkal. Nem tudom, hogy ezek után mire számítsak?
L/22
van barátnőm, aki tinderen ismerte meg a pasiját. és ismerek srácot, aki ott keres "akár barátnőt". nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiak nagy többsége kalandot keres, míg a nők inkább párkapcsolatot.
persze sok férfi mondja, hogy a nők is biztos csak szexet keresnek, de nem igazán értik meg az ő oldalukat. a tinderen a nő elő tudja szűrni, hogy kikkel szeretne dumálni, és kontrollálni a számukat, más társkeresőkön napi több tucat levelet kapnak, és egyszerűen túl nagy a zaj, sokszor kedvük sincs átnyálazni a leveleket.
szóval szerintem kicsit várj a szexel, és akkor kiderül, hogy mit akar a srác. de helyedben rá is kérdeznék. nem látom értelmét, hogy ne tiszta lapokkal játszatok. annyi a necc, hogy sok foglalt pasi is tinderezik, és sokszor nem verik nagy dobra, hogy van párjuk.
Szia.
Én ott ismertem meg a barátom, már hónapok óta együtt vagyunk! Ne siettess semmit sem, érezni fogod hogy a fiú mit akar, szexet vagy többet! :)
Párkapcsolat része a szex.
Nem mindenki CSAK szexet akar. De mindenki akar szexet is.
Azért egy felnőtt embernél ha sokadik randin sincs szex, az is gyanús.
Érezned kell, mit akar, kérdezz rá.
Ha kapcsolatot akar, de szar a szex, akkor meg neked nem lesz jó hosszú távon.
Nem szabad sokat se várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!