Ha valami olyat tanulunk (történelemből) amiről köztudottan bebizonyították, hogy nem igaz (pl finnugor elmélet) akkor jogom van a tanár szavait kétségbe vonni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 12:11
11/13 anonim 

válasza:

Ahogy egy ember is mondta: "Semmi sem változik jobban, mint a változatlan múlt".
És igen, jogod van a tanár szavait kétségbe vonni, a tanárnak pedig nincs joga személyeskedni. Ha mégis ilyen történne az osztályfőnökhöz vagy az igazgatóhoz lehet fordulni.
Az egész világon az állami oktatás fele hülyeségre megy el.
13/13 anonim 

válasza:

Figyelj, én nyelvész leszek, úgyhogy az álláspontom kikövetkeztethető, de nem értem, miért lenne ez jó neked. Kétségbe vonni mindent jogod van, de nem biztos, hogy jogod van pl. pofátlannak lenni. Mert a kérdésedből épp csak az nem derült ki, hogy kedves "elnézést kérek, tanárnő, de én szeretnék ezzel vitatkozni, mert hallani ellenérveket" jellegű kommentre gondoltál, vagy a gettóba jársz suliba, és 2 tanárverés közt benyögöd, hogy ez f***szság. Nyilván két végletet ragadtam ki. Jogod van gondolni bármit, de nem lehetsz pofátlan, főleg ha értelme sincs, mert most ha ezzel vitába szállsz, akkor mi van? Tudod, én hány olyan dolgot hallok az utcán, ami nem úgy van? Pl. múltkor én mint nyelvész végigmentem egy kórház 1 db folyosóján, és 8 helyesírási hibát számoltam össze. Mégse szólok be az orvosnak meg a nővérnek, mert majd a végén én szívom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!