Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek a töri is ilyen...

Szerintetek a töri is ilyen szívás lesz mint az első kettő érettségi?

Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 18:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem annak van igaza,aki szerint az idei érettségin 2 dolgot nehéz elérni:5öst meg 1egyst(amúgy ez szinte mindegyik érettségire igaz).Érezhetően az a cél,hogy megnehezítsék az egyetemre/főiskolára való bejutást,csak azt felejtik el a nagyokosok,hogy ma Magyarországon az ember sz@rt sem ér papír nélkül(attól még lehetsz sík hülye,az a lényeg,hogy legyen papírod).Azért emeltem ki Magyarországot,mert máshol azért egy jó szakember is ér annyit,mint egy diplomás(csak ugye nálunk nincs jó szakképzés sem,úgyhogy ez igazi 22-es csapdája)..
2015. máj. 5. 21:52
 12/24 anonim ***** válasza:
42%
Az érettségizők meg azt felejtik el, hogy ez minden évben ilyen
2015. máj. 5. 22:00
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Aki műszakira akar menni, annak ne jelentsen gondot középszinten ötöst írni, még ha nehezebb is mint az eddigiek.
2015. máj. 5. 22:56
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
Akik szerint nehéz volt, azok nem tudom mit akarnak továbbtanulni...
2015. máj. 6. 14:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Relatív, hogy mi a nehéz és szerintem sokan műszaki karokról nem tudnák megírni 100%-ra. Akkor miről beszélünk?

Egy érettségizőtől akkor miért elvárás?

2015. máj. 6. 15:05
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem is 100%-ra kell megírni. De akik itt sírnak, hogy ilyen meg olyan nehéz, azok azért magukba nézhetnének, hogy tényleg nekik való-e a továbbtanulás.
2015. máj. 6. 15:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát bocs, hogy senki nem szereti kicentizni...
2015. máj. 6. 15:22
 18/24 anonim ***** válasza:

amúgy meg ez a hova akarnak továbbtanulni duma...

mintha egy általános iskolásnak mondanád, hogyha nem tud kamatos kamatot számolni, akkor miért gondolkozik középiskolában...

aztán 4. végére mindenki megtanulja a másodfokú egyenletet

2015. máj. 6. 15:26
 19/24 anonim ***** válasza:

Lehet itt kifogásokat keresni, egyetemen majd úgyis kiderül mi a valós helyzet.

Nekem elvileg bőven 5-ös lesz, de ez akkor is csak középszint, ha emelten írtam volna hasonlót akkor azért sokkal biztosabb lennék a dolgomban.

2015. máj. 6. 15:36
 20/24 anonim ***** válasza:
53%
Hát én is most érettségizem és nagyon könnyű volt eddig minden. És nem beképzeltségből mondom. Akik sipákolnak, hogy annyira nehéz, azok nem tudom mit csináltak a 4 év alatt... És igen, rettenetes, hogy fel merik emelni 300-ra a minimum ponthatárt...
2015. máj. 6. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!