Szerintetek a töri is ilyen szívás lesz mint az első kettő érettségi?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 18:50
1/24 anonim válasza:
A tavalyi középszint állítólag nehéz volt, így talán nem.
2/24 anonim válasza:
Ha igen, akkor marad a harakiri!
5/24 anonim válasza:
Szerintem ez is nehéz lesz.Ha észrevetted, az a törekvés mostanában (van, aki szerint helyesen, van, aki szerint nem, de ebbe most ne menjünk bele), hogy minél kevesebb ember jusson be a felsőoktatásba.
6/24 anonim válasza:
Akkor jól ráb#sztam. Én csak érettségit szerettem volna tenni, nem akartam egyetemre menni, erre bedarálnak.
8/24 anonim válasza:
#5.
Minden évben ez van, hogy milyen nehéz az érettségi. Csak azt felejtik el, hogy mindenki ugyan azt írja, ergo ugyan annyi esélyed van bejutni az egyetemre.
9/24 anonim válasza:
#8 na igen, csak 280 a minimum ponthatár, az 2* 70% és ha mondjuk valaki műszakira menne akkor most a matek miatt pont ki lesz centizve, ha egyáltalán bejut
komolyan mondom, szerintem az emelt szintek ahhoz képest, hogy annak kéne ilyen arányban nehéznek lenni, kb sokkal könnyebbek
10/24 anonim válasza:
#9 Ebben teljesen igazad van. Akkor én mit szóljak? Jövőre már 300 pont kell :D Már most izgulok, mert ez eléggé kicseszés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!