Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megteheti ezt a tanárom?

Megteheti ezt a tanárom?

Figyelt kérdés

A Biológia tanárom így feleltetett a múltkor: Öt kérdés amennyi választ tudok azt a jegyet kapom.

Persze 1es lett:@

A kérdések le kellett írni az osztálynak és mellé a választ.

Szerintem túl nehezet kérdezett: 1.beszéljek a múlt órai anyagról

2.csontkapcsolódások

3.a koponya üregei

4.hány csont van az emberi testben?

5.mellkasi csontok

Basszus mindig feleltet mert, hogy addig fog amíg nem kezdek el tanulni.

De basszus ha nem értem?

Más tanár se magyarázza el egyszerűbben szerinte.

Most mit tegyek?

Megakar buktatni, de ha szólok az igazgatónőnek biztos át kell engednie!!!

Ugye?

2009. dec. 29. 21:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hahaha :D Nézd meg a dr Csont című sorozatot :D:D nemrég néztem végig s csuklóból esszét tudnék írni az összes kérdésedre, válaszként. De ezen tényleg nincs mit érteni, meg kell tanulni. Amúgy 206 csontunk van. Varrat és ízületi csontkapcsolódások vannak, a varrat nem mozgatható (pl koponyacsontok) az ízületi mozgatható (lásd a kezeid lábaid)kötőszövetes, porcos. koponyaüregek:

orrüreg szemüreg szájüreg agykoponya ürege koponyaalap elülső koponyagödör középső koponyagödör hátsó koponyagödör. Mellkascsontok: szegycsont (markolat, test, kardnyúlvány), borda (valódi bordák, álbordák,lebegőbordák) Nem nehezek ezek. Megbuktatott végül? Meg mi ez? Középiskola?

2010. júl. 18. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!