Megteheti ezt? (lenn)
miért?
le van írva, hogy akkor tarthat plusz órákat, mindenkinek kötelezően amikor akar?
A tanárok nevében bocsánatot kérek tőled, hogy a kötelességedet el akarják végeztetni veled!
Amúgy nagyon hülye lehetsz, ha egy nyomorult kettest nem bírsz összeszedni. Inkább tanulnál, mint hogy a kibúvókon törnéd a kobakodat, kis dinnye!
Jó nagy bunkó lehetsz! Te vagy a nyomorult, hogy ilyeneket találsz ki.
Gondolkozz már b+!
Nem írtunk semmilyen dolgozatot, főleg nem egyest. Olvasd már el a szöveget, amit fent írtam - ha egyáltalán tudsz olvasni...
Semmilyen "kibúvókon" nem töröm a fejem, hanem feltettem egy normális kérdést, amire normális válaszokat várnék indokkal együtt. Semmilyen más 'bunkóskodó' hozzászólás nem kell, főleg tanár létedre. (?)
Jó szemét vagy, ha ezt megcsinálod te is, pl. a saját osztályoddal osztályfőnökként. Nem úgy kell valakit a tanulásra ösztönözni, hogy PÉNTEKEN plusz egy órát benntartasz egy osztályt 7. órára. Akkor biztos senki nem fogja megtanulni az anyagot, mindenki unni fogja, és még azt is elfelejtik amit tudnak, és legalább megutálnak téged.
Sajnálom, hogy Magyarországon a tanárok nagy része ilyen... :(
(tiszt. a kivételnek)
Bocsánat, hogy nem kezdem el cs*sztetni a tanárokat. Tudom, hogy olyan válaszokra számítottál. Nekem nem szokásom ok nélkül plusz órát tartani, stb. hiszen nekem is könnyebb lenne minél hamarabb elhúzni a suliból. Tehát nem jó kedvemből teszem, és szerintem mások sem.
Biztos nem az 5-ös tanulókat fogja vissza a te tanárod sem.
A stílusodhoz meg csak annyit, hogy gondolom, ha édesanyád olyan véleményt mond neked, ami nem tetszik, őt is lebunkózod... Ezzel csak magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt, és kicsit sem lettél menőbb.
Inkább menj tanulni, és mindenki jobban jár. :)
Ezzel részemről ez a téma veled lezárva. Tedd meg a kötelességedet, és akkor minden oké. Hőbörögni meg mindenki tud, nem csak te.
Ezt te magad írtad a kérdésednél, (olvass figyelmesen!):
"Megteheti egy osztályfőnök azt, hogy azt mondja, hogy - akinek 1-es lesz a dolgozata, vagy nem iratja alá az ellenörzőt - kötelezően pénteken ott kell maradnia a 7. órában, magyar 'korrepetálásra? "
Kiemelem a jegyre vonatkozó részt, hogy még érthetőbb legyen számodra (figyelj!):
"akinek 1-es lesz a dolgozata"
Vagyis valóban nem azokat tartja vissza a tanárod, akik megütik a kettes szintet, vagy annál jobban teljesítenek.
Erre a részre reagáltam korábban is, hogy tanulj hőbörgés helyett, mert biztos nem 5-ös vagy, ha már itt irkálsz erről. Ennyi. Kis bunkócskám. :)
Kedves b+!
Én csak normális válaszokra számítottam - látom ezt még mindig nem sikerült felfogni. - Miért én vagyok a 'bunkócska', amikor az 1. hozzászólásodban 'nyomorult dinnyének' szólítottál????
Nem tudom, mit p0fáz0l, amikor te sértegettél a legelső hozzászólásodban. Te meg menjél inkább a pszichiátriára, oda való vagy!
Még egyszer leírom: NEM ÍRTUNK MÉG SEMMILYEN DOLGOZATOT! Az ofőnk csak azért mondta, hogy amikor MAJD (majd!) dolgozatot fogunk írni, akkor tudjuk!
U.i: Đöģölj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!