Ezt megteheti a tanár? [lenn]
Figyelt kérdés
Évnyitón kérdezte,hogy ki mit sportolt az előző suliba, és mondtam neki,hogy 3évig fociztam... És akkor ma bejelenti nekem, meg egyik osztálytársamnak,hogy felírt minket a suliba edzésre, csütörtökönként, fél 4-től. Ezt megteheti,hogy csak úgy beirat minket így valahova?2010. szept. 9. 19:11
1/5 anonim válasza:
A kötelező tanórákon kívül sehova nem köteles menni senki az iskolákban. És mégis mit csinálhatna a tanár ha nem mennél el? Beírna igazolatlant a 9. órába, vagy mi? Nevetséges, hogy milyen beképzeltek a tanárok.
2/5 anonim válasza:
Hát nem :/ Csak ha beleegyezel meg ha előtte normálisan megbeszéli veled, hogy miről is lenne szó :/
3/5 A kérdező kommentje:
Remek... Jó nem is az mert szívesen járok, mert szeretek focizni meg minden. Csak eléggé meglepődtem,hogy meg sem kérdezte meg semmi, és csak így bejelenti,hogy beíratott minket... Váratlanul ért.
2010. szept. 9. 20:34
4/5 anonim válasza:
Nálunk a technika tanár íratott be nyolcadikban -az egész csoportot, természetesen megkérdezésünk nélkül- kresz versenyre... hát gondolhatod, hogy mindenre a szerintem legnagyobb hülyeséget írtam (még így is szereztem pár pontot ^^). A tanárt idézve "kézen fogva se mehetnék ki az utcára". Érdekes módon azóta van jogsim, tudom a kreszt is, szóval azt hiszem, nincs mit hozzátennem.
A tanárok néha ilyen eszközökhöz folyamodnak, hogy növeljék a lelkesedést, de ezzel gyakran inkább ellentétes hatást érnek el.
5/5 anonim válasza:
Én megmondanám a tanárnak, hogy azért jó lett volna megkérdezni, hogy szeretnénk-e menni... Nem bunkón, hanem csak úgy... hátha veszi a lapot... Ha nem szólsz neki, akkor rád fog tukmálni mindent, és nem fogsz szabadulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!