Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Év végi osztályzat. Megteheti-...

Év végi osztályzat. Megteheti-e a tanár?

Figyelt kérdés

Naszóval, félév után, kb. márciusban úf fizaka tanárt kaptunk, mert a másik, aki volt elment, de szeptembertől újra lesz.

Ónála első félévben 3-mas voltam, volt egy 5,1,3-masom.

második félévbe még volt egy hármasom.

jött az uj tanár, és azt mondta nem fogja beleszámítani azokat a jegyeket amiket nem ő adott, tehát ha ugy nézzük nekem jó jegyek, mert már van nála 2 db egyesem.

így ma azt mondta megbuktat.

de nem csak nekem hanem a 31 ebmerből 17!!-et.

a többinek is épp hogy csak 2-es lett pár doga.

namost megteheti-e azt, hogy nem számolja bele???

ha tudtok valami jogyszabályt is másoljatok be, mert azt kinyomtatom és megmondom neki hogy ha állást akar akkor nem buktat meg mert feljelentem, ugyanis az egész évet nézzük, nem csak azt a 3 hónapot!!

köszi élőre is!!

2011. máj. 19. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A tanár bármit megtehet. De ha 17 embert megbuktat, az fel fog tűnni az igazgatónak, és valószínűleg helyre les rakva.
2011. máj. 19. 20:35
 2/4 A kérdező kommentje:
de nem azért év végi jegy mert az egész évet kell értékelni??
2011. máj. 19. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem az,hogy "kell" meg hogy "muszáj",de általában az egész évet szokták értékelni.Szerintem szólni kell osztályfőnöknek,hogy beszéljen vele!Ha ő nem,akkor majd az igazgató.
2011. máj. 19. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Így van, osztályfőnök, igazgató. Nem teheti meg, hogy ne számítsa be az első félévi jegyeket, ilyen nincs.
2011. máj. 19. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!