Megteheti ezt? (lenn)

Figyelt kérdés
Megteheti egy osztályfőnök azt, hogy azt mondja, hogy - akinek 1-es lesz a dolgozata, vagy nem iratja alá az ellenörzőt - kötelezően pénteken ott kell maradnia a 7. órában, magyar 'korrepetálásra? Am pénteken 6 óránk van. Ha megteheti, akkor miért, ha nem teheti meg akkor miért nem? Fontos lenne. Köszi.
2011. szept. 28. 10:00
1 2
 11/17 anonim válasza:

Helló! Először is on : Ő azért kapja a fizetését hogy megtartsa az óráját majd vonszolja haza a s*ggét. Ha szadista és a benntartásotokból élvezkedik akkor valószínűleg megtehete de akkor te is azt hogy hazamész. Ha beír vagy valami akkor se érdekeljen mert nyilvánvalóan a szüleid is meg fogják érteni ha szépen elmondod az álláspontodat. Feltehetően jó tanuló vagy és normális srác, fogd meg magad sé ahogy vége a kötelező óráidnak menj haza ( már ha téged si érinteni fog ez a benntartásos dolog). De face to face is megbeszélheted esetleg vele, az igazgatőval vagy egyébb szervekkel. Sőt beküldheted a szüleidet is ha egyetértenek veled.

OFF: Gratulálok szana szét oltottad a tanár fazont :D:D:D Így kell ezt *pacsi* Nagy arc vagy ! :D

2011. okt. 1. 10:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális választ és az ötleteket!!!!! ;)

(ment a zöld kéz! :)

am azért oltottam, mert játszotta itt a nagyokos tanárnénit/bácsit, de azért jól esett! :D

2011. okt. 1. 14:45
 13/17 anonim válasza:
utó írtat dögölj meg XDDDDDDDDD
2011. okt. 3. 13:27
 14/17 A kérdező kommentje:
őszintén írtam :)
2011. okt. 3. 21:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A kérdésedre válaszolva: NEM, nem tehet meg ilyet egy tanár, ehhez "törvényes" joga nincs.

Tanítási órán kívül NINCS joga ott tartani senkit. Tehát megteheted, hogy fölállsz és elmész. Nem adhat igazolatlan órát mert az hivatalosan ugyebár nem is volt óra.

Sőt! Panaszt is tehettek ellene hatalommal való visszaélésért.

De....ettől függetlenül ha szabadna javasolnom , ne beszélj senkivel ilyen csúnyán mint azzal a tanárral tetted.

Habár én nem vagyok meggyőződve arról, hogy az illető tényleg tanár....

Ha mégis az, akkor vagy ő is szereti becsapni a gyerekeket vagy egyszerűen csak tájékozatlan jogi kérdésekben....

Tehát a lényegi válasz a kérdésedre: NEM, egy tanár ilyet NEM tehet meg (hivatalosan)

2011. nov. 2. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:
A kérdező szerintem idegbeteg.
2011. nov. 19. 11:18
 17/17 A kérdező kommentje:

#15/16 11-02 20:56:

ok, köszönöm a te válaszod is (kaptál zöldet)

/valójában nem szoktam ilyen csúnyán beszélni... :)/

#16/16 ma 11:18:

mibel most már nem akarok csúnyát írni, így neked nem írok inkább semmit... úgy is tudod a válaszom -.-

2011. nov. 19. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!