Megteheti az ofő, hogy nem fogadja el az orvosi igazolást?
Nem megyek osztálykirándulásra, ez 14 óra igazolatlan lesz számomra. Azt mondta, hogy nem fogja elfogadni az orvosi igazolást, mert biztos nem leszünk betegek. A szüleim már nem igazolhatnak többet.
Mi a megoldás? Bent lenni nem szeretnék egyedül a suliban 2 napig..
Erre csak annyit mondok, hogy anno 3 napról vittem ofőmnek fogorvosi igazolást. Megkérdezte, hogy 3 napig mit csinált?! Én meg mondtam, hogy lényegében csináltunk egy hosszú hétvégét. (Fogorvos jó barátja a családnak!)
Engem nem nagyon zavart, hogy mit gondol. És, mivel nem minden hónapban játszottam el ilyeneket, így nagyon kötekedni se tudott.
Hivatalos orvosi igazolás, el kell fogadnia. Mást nem igazán tudott csinálni ... :]
Kénytelen elfogadni az orvosi igazolást, mert ha doki azt mondja, hogy kérem beteg a gyerek, akkor beteg is vagy.
Most meg a főnököm húzza a száját mikor betegszabin vagyok...kénytelen elfogadni, max kirúg. :D
Miért nem mész el?
14 óra nem gond az év végén, bár a jegyzőtöknek szólni fog a suli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!