Áprilisban meglett németből a középfokú nyelvvizsgám, az érettségimet viszont lehúzta a szóbelivel 60%-ra a tanárom. Tudok valamit tenni?
Már az írásbelin is szívózott velem, ott a levelemet húzta le, de nem lebbeztem fel, hogy ne hergeljem magamra még ennél is jobban. :S
Úgy voltam vele, hogy majd a szóbelivel felhúzom. A szóbeli után nem gyanakodtam, mert azt mondta, hogy egész jó volt. Majdnem padlót fogtam, amikor kiszámoltam, hogy 5 pontot kaptam a szóbelire. Hogy lehet ennyire szemét? :(
Hát igen, ez reális egy friss 89%-os nyelvvizsga után.
Egyébként annyi volta gond, hogy nem mentem el vele "kávézni". Illetve kezdetben elmentem, de miután leesett tantusz, már nem...
Na mindegy, megvan a 80 többletpontom, így remélhetőleg bekerülök az egyetemre, de azért elég rosszul esett a dolog.
Köszönöm a válaszokat.
:-(
Az érettségi eredményen nem tudsz változtatni, ha szeretnél jobbat, jelentkezhetsz újból, más iskolában, akár már ősszel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!