Tudom h rossz helyen van de sietek. A tanárom ezt megteheti?
Mi anno az általánosban megkértük az igazgatót (nagyon kedves, tündéri ember), hogy hadd legyen más a töritanárunk, mert a miénk is nagyon szemét volt (plusz nem is tanította amit kellett volna, sokszor nem is jött be tanítani, így nem haladtunk az anyaggal), és lecserélték (mondjuk a suliban más osztály is panaszkodott rá, nem csak mi).
Szóval én utánajérnék, hogy csak nektek van-e vele problémátok, majd vagy beszélni az ofővel, hogy beszéljen a dirivel, vagy ti (az egész osztály) menjetek fel hozzá, és mondjátok el, hogy szeretnétek egy másik tanárt, mert olyanokért osztályoz alá egy dolgozatot, amit nem is kért/írt le soha. Szerintem egy próbát megér.
19/L
22:59-es vagyok
Igen, mi is attól féltünk, hogy mi lesz később...
Hát így nehéz, ha nem akarja a többség lecserélni..azt kéne megértetni velük, hogy eddig tök jó volt, hogy mehetett az órán a party, de ne s*gghülyén menjetek már továbbtanulni...így sajnos nehéz lesz:S
Mi fizikából jártunk így: imádtuk, hogy nem kell tanulni, témazáróknál HANGOSAN szinte már üvöltözve beszéltük meg a válaszokat, és imádtuk. Gimibe pedig SEMMIT nem tudtam fizikából, rettentő nehéz volt így (pláne fizikából pl nem kell érettségizni, sok helyen csak 1-2 évig tanítják, nem így a törit)
Szóval mindenképp hatni kéne rájuk...az a baj, hogy az ofőtök se ismeri el, hogy nem túl jó tanár..őt kéne meggyőzni, vagy csak üljön be néhány órára, hogy lássa, hogy nem tudtok haladni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!