Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megteheti ezt a tanárom?

Megteheti ezt a tanárom?

Figyelt kérdés

A Biológia tanárom így feleltetett a múltkor: Öt kérdés amennyi választ tudok azt a jegyet kapom.

Persze 1es lett:@

A kérdések le kellett írni az osztálynak és mellé a választ.

Szerintem túl nehezet kérdezett: 1.beszéljek a múlt órai anyagról

2.csontkapcsolódások

3.a koponya üregei

4.hány csont van az emberi testben?

5.mellkasi csontok

Basszus mindig feleltet mert, hogy addig fog amíg nem kezdek el tanulni.

De basszus ha nem értem?

Más tanár se magyarázza el egyszerűbben szerinte.

Most mit tegyek?

Megakar buktatni, de ha szólok az igazgatónőnek biztos át kell engednie!!!

Ugye?

2009. dec. 29. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

ezekben a kérdésekben nincs mit megérteni, ezt meg kell tanulni.Fogj egy anatómia könyvet, és nézegesd, vagy kérd meg a tanárt, hogy hozza ki a szertárból a csontvázat és mutassa meg, biztos nem fog megharagudni! Tessék könyvtárba járni, ha valamit nem értesz, de ott van a net is, ha ide írni tudsz, akkor pötyögd be, hogy koponya, és csak kidob valamit!

:) és én most nem kioktatni akartalak, csak használd már a kreativitásod! :)

22l

2009. dec. 29. 22:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

látom a magyartanárral is gondok vannak, mert írni sem tudsz.

van hozzá joga, sőt sztem teljesen rendben van h így próbál tanulásra bírni.azt is megtehetné h simán megbuktat.

azt h az emberi testben hány csont van még csak meg sem kell tanulni, elég megjegyezni h 206.

ha egy számot nem tudsz megjegyezni, akkor sajnálom...

2009. dec. 29. 22:06
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
jesszus...akkor elmondom, h én is utáltam a biosz tanáromat, mert 1 szemét volt, aki állandóan megalázott mindenkit, soha nem tudtam az idióta magyarázataiból megtanulni a bioszt, állandóan 2-es voltam, úgyhogy most, 12. elején jelentkeztem osztályozóvizsgára, 1 hónap alatt megtanultam a 12-es anyagot, szépen könyvből, amiből még a leghülyébb ember is megérti, vagy legalább a vastagbetűs részeket be tudja magolni, és 3-mas lett. Ne mondd nekem, hogy te az 1 órai anyagot nem tudod megtanulni a könyvből!
2009. dec. 29. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Mit nem lehet érteni azon, hogy hány csont van az emberi testben? Nem tudsz megjegyezni egy 3 jegyű számot?

Mellesleg mondom a többi kérdés is ilyen szintű... Semmi kivetni valót nem látok bennük.

És igen, ennyi ésszel tényleg csak takarító lesz belőled.

2009. dec. 29. 23:04
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Ha 1 rohadt órát fogalalkoztál volna csak a múlt órai anyaggal, nem kaptál volna karót. Igen gondolom marha nehéz 1 számot megejgyezni, meg pár csontkapcsolódást (mennyi van, 3-4?), koponyaüregek, HŰHA...Mellkascsontok... Jajjajj de nehéz. Ülj le és nyavajgás helyett tanulj, semmit nem kell ezen érteni, csak bemagolni és csá...
2009. dec. 30. 00:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek a kérdések tök könnyűek XD erre napi 10-15-20 percet áldozol és 4-esre simán megírod. :D Ha meg órán figyelsz semmit nem kell tanulnod....

Biosz... egyik legkönyebb tantárgy

2009. dec. 30. 00:51
 17/21 anonim ***** válasza:
60%

Mondd meg a tanárnak, hogy nem érted. Vagy magyaráztasd el egy magántanárral az anyagot.

A biológiát is érteni kell, mert ez is egy rendszer, és a rendszereket érteni kell.

2009. dec. 30. 08:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Net helyett, fogj könyvet és tanulj, ha már kifizették a szüleid év elején. Lusta vagy, nem kétséges. Addig örülj, amíg tanulhatsz...és hidd el, amilyen diák voltál, olyan ember lesz belőled. Ha már egész nap a gép előtt ülsz, legalább a Wikipediát használd!
2009. dec. 30. 10:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne a tanárt hibáztasd, teljesen igaza van. Neked akar jót, de ahogy látom nem érdemled meg. Szállj kicsit magadba és vedd komolyan a tanulást, mert ezzel a hozzáálással kutyaszarszedőnek sem fogsz kelleni!
2009. dec. 30. 21:06
 20/21 anonim ***** válasza:
53%

Az anatómia olyan, amit legalább második hallásra meg lehet kérdezni.

Ezeket a kérdéseket úgy meg tudnám neked válaszolni, hogy legalább már 5 év eltelt azóta, hogy tanultam. És nem biológia szakon vagyok.. Sőt, nincs is ilyen tantárgy.

Teljesen jogos, hogy meg akar buktatni a tanár.

Neki ehhez joga van, neked pedig ahhoz, hogy ha már nem tanulsz, kussoljál.

2010. jan. 3. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!