Mennyire nehéz elvégezni egyszere a matematika, fizika, csillagászat szakot? Meséltek róluk? 15f
Ha real beallitottsagu vagy valoszinu jobban menne, mint egy humanosnak, bar nem vagyok jartas e szakokban.
Ui.: tetszik a neved :D
Ha az egyik megy, biztos vagyok benne, hogy menne a másik is.
Viszont az a baj, hogy még kettőt is nehéz órarendileg összeegyeztetni, nemhogy hármat. Mintha te is 2 gimibe járnál egyszerre, és csak matek meg törióra lenne csak közös, a többire órára mindkét helyen be kellene járnod. Akik több szakot csinálnak egyszerre, azok is úgy szokták általában, hogy az egyikből megcsinálnak egy évet, aztán utána kezdik el a másikat. Így addigra lesz már egy kis rutinjuk az egyetemi dolgokban, másrészt pedig előfordulhat, hogy az új szakon egy pár tárggyal nem kell foglalkozni, mert az elsőn már megcsinálták.
megint a 4es vagyok:
csak azért kértem, hogy linkeld már be, mert egész véletlenül én pontosan tudom, hogy hogy működik, úgy ahogy már leírtam. csillagász szak nem létezik, az mesterképzés, amire úgy jelentkezhetsz, hogy vagy fizika, vagy földtudományi bsc diplomát már szereztél csillagász szakiránnyal. egyébként évente kb 5-6 hallgatót vesznek rá fel.
olyan ember meg aki ezt a 3 szakot EGYSZERRE elvégezte, az egész világon nincs. még nagy Wigner Jenő is "csak" kettőt tudott egyszerre, matematikust meg vegyészmérnököt, pedig erősen sanszos, hogy ő kicsit okosabb volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!