Miért van minden osztályban jóval több lány, mint fiú?
Figyelt kérdés
Ez nem lehet véletlen. Viszont nem értem, mert azt olvastam, hogy több fiú születik, mint lány, mivel a férfiak között nagyobb a halálozási arány. Akkor miért van mégis több lány? (Nálunk 30-ból 5 a fiú)
nálunk elektronika osztályban 28-ból 28 fiú volt. Egyetemen 300-ból 290 fiú.
2014. márc. 5. 08:12
4/10 anonim válasza:
HA általános iskoláról van szó, akkor ez az arány azért változó, azonban vannak olyan évek, amikor több fiú születik és vannak olyanok is, amikor több lány. 2005-ben született a fiam és most 3.-os, abban az évben rengeteg fiú született, így nyilván az osztályában is jóval több a fiú.
Középiskolában már attól függ, milyen szakról van szó, nyilván gépipariba több lesz a fiú, fodrásznak meg inkább lányok tanulnak.
2014. márc. 5. 08:53
5/10 anonim válasza:
Ez iskola- és tagozatfüggő, ahogy már előttem is írták. Reálra általában fiúk mennek többen, nyelvire vagy lány van több, vagy egyenlő az arány, művészeti tagozatokon lánytöbbség van, informatikain fiú. Gimnáziumokban is azért van több lány szerintem, mert a fiúk már nagyjából tudják, hogy merre akarnak menni, inkább elmennek egy jó műszaki vagy informatikai szakközépbe. Például amikor mentem a felvételis értékelőlapért, beszélgettem egy sráccal, aki 94 pontos központit írt és műszaki szakközépbe készül. :)
2014. márc. 5. 10:20
6/10 anonim válasza:
Én biológia-fizika tagozatra járok,20 lány és 17 fiú van egy osztályban.A humán tagozatra csak lányok járnak,matek-infón pedig 37 főből 9 a lány.Tagozat függő,hogy mekkora a fiúk/lányok aránya.
2014. márc. 5. 14:57
7/10 anonim válasza:
Nálunk 11 fiú van és 7 lány...
2014. márc. 5. 19:17
8/10 anonim válasza:
nálunk átalánsba volt 19 fiú és 12 lány, most középiskolában meg 33 fiú és 1 lány hardver-elektronika szak) de más szakokon/gimiben más az arány. amúgy én úgy tudom h több lány születik mint fiú
2014. márc. 5. 19:50
9/10 anonim válasza:
Magyarországon NŐTÖBBLET van. ;)
Ettől függetlenül pedig nem minden osztályban van jóval több lány. Nálunk pl. fele-fele arányban vagyunk. A többi osztályban fennálló helyzetet pedig magyarázza az, hogy országunkban több nő van, mint férfi. Vagy nem tudom... :D
A mi osztályunk 30 főből áll, ebből 16 fiú. De amúgy meg szerintem ennek nincs túl nagy jelentősége. :D
2014. márc. 5. 20:33
10/10 anonim válasza:
Az arány mindegy, de nagyon irigy vagyok arra, hogy nem mostanában vagyok középiskolás, ahol egyik osztályban az egyik lány minden fiú osztálytársát kielégítette orálisan...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!