Szerintetek lebuktassam egy munkatársamat akinek hamis diplomája van és ezt 100%-os biztonsággal tudom is?
Kicsi a világ: az illető munkatárs egy olyan egyetem olyan szakán diplomázott ahol történetesen a feleségem tanszékvezető. Én is ott végeztem az illetővel azonos évben. Össz 8-an diplomáztunk, így helyből enyhén furcsa volt a dolog így utánanéztem: olyan nevű ember, ahogy a munkatársamat hívják sem abban az évben, sem máskor, sem azon a szakon, sem másikon nem végzett soha azon az egyetemen. Hát a végső adatot is megnéztem: a diplomája törzsszáma: olyan száma van amit az egyetemen soha egy diploma esetében sem adott ki.
Ennyi. Kamu diploma.
Buktassam az illetőt?
Mert ha buktatom, akkor
a) állás elvesztése
b) a főnököt ismerve az ügy jelentése az egyetemnek
c) az egyetem pedig hivatalból okirat-hamisítás miatt PTK és BTK alapján eljárást indít
d) akár börtön is lehet a vége
Na most miért foglalkozom ezzel? Mert az illető tanár, és nagyon durva hogy vki kamu diplomával tanít.
Vicces, hogy egy magadfajta szar ember nevez másokat hulladéknak.
Nem tudom feljelentetted-e az illetőt, de ha engem dobnál fel, meglátogatnám a családodat... ;)
Ez egy kib.aszott papír, ami semmit nem jelent, lehet jobban ért a dolgához mint a Te műmájer személyed.
Nagyon sokan anyagi és egyéb más okokból nem tudják letenni.
Gondolkozz, mielőtt cselekszel mert ráfázhatsz, legalábbis velem befürödnél !
Még jó, hogy a kérdésre válaszoltok és nem itt veszekedtek.
Van valami fejlemény az ügyben?
09-26 14:59
Legalább az okirat-hamisítás mellé mehetne a garázdaság és az életveszélyes fenyegetés is.
Ilyen fogyatékosokat mint te ki se engednék a börtönből.
Gondolom itt a nagy többség olyan volt a suliban is, ha látott valamit, akkor azonnal szalad a tanárhoz árulkodni.
Gusztustalanok vagytok, a kérdezőről meg ne is beszéljünk. Mennyiben akadályozza, vagy befolyásolja az ő munkáját az, hogy a kollégájának hamis diplomája van? Sztm. semmiben. Miért kell egyből Júdást játszani?
Ha megtetted, és jelentetted, minthogy előtte szóltál volna neki, hogy húzzon a franba, akkor remélem. nagyon remélem, hogy ezt visszakapod az élettől.
Ha meg nem tetted meg, akkor kalapot emelek előtted, mert ez volt a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!