Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lebuktassam egy...

Szerintetek lebuktassam egy munkatársamat akinek hamis diplomája van és ezt 100%-os biztonsággal tudom is?

Figyelt kérdés

Kicsi a világ: az illető munkatárs egy olyan egyetem olyan szakán diplomázott ahol történetesen a feleségem tanszékvezető. Én is ott végeztem az illetővel azonos évben. Össz 8-an diplomáztunk, így helyből enyhén furcsa volt a dolog így utánanéztem: olyan nevű ember, ahogy a munkatársamat hívják sem abban az évben, sem máskor, sem azon a szakon, sem másikon nem végzett soha azon az egyetemen. Hát a végső adatot is megnéztem: a diplomája törzsszáma: olyan száma van amit az egyetemen soha egy diploma esetében sem adott ki.

Ennyi. Kamu diploma.

Buktassam az illetőt?

Mert ha buktatom, akkor

a) állás elvesztése

b) a főnököt ismerve az ügy jelentése az egyetemnek

c) az egyetem pedig hivatalból okirat-hamisítás miatt PTK és BTK alapján eljárást indít

d) akár börtön is lehet a vége

Na most miért foglalkozom ezzel? Mert az illető tanár, és nagyon durva hogy vki kamu diplomával tanít.

2014. febr. 16. 10:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
19%
remélem, hogy egyszer rájössz arra, hogy mi volt az értelme annak, amit gagyogtam, és míg életben vagy, addig fogod megbánni azt, amiket írtál, nem maradsz a társadalom legaljába kézenfogva a hasonló hulladékokkal
2014. febr. 16. 15:17
 32/40 anonim válasza:
58%

Vicces, hogy egy magadfajta szar ember nevez másokat hulladéknak.

2014. ápr. 24. 14:44
 33/40 anonim ***** válasza:
25%
inkább olvass te tökéletesség ..
2014. ápr. 24. 20:29
 34/40 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom feljelentetted-e az illetőt, de ha engem dobnál fel, meglátogatnám a családodat... ;)

Ez egy kib.aszott papír, ami semmit nem jelent, lehet jobban ért a dolgához mint a Te műmájer személyed.

Nagyon sokan anyagi és egyéb más okokból nem tudják letenni.

Gondolkozz, mielőtt cselekszel mert ráfázhatsz, legalábbis velem befürödnél !

2014. szept. 26. 14:59
 35/40 anonim ***** válasza:
47%

Még jó, hogy a kérdésre válaszoltok és nem itt veszekedtek.

Van valami fejlemény az ügyben?

2014. dec. 10. 17:33
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

09-26 14:59

Legalább az okirat-hamisítás mellé mehetne a garázdaság és az életveszélyes fenyegetés is.

Ilyen fogyatékosokat mint te ki se engednék a börtönből.

2014. dec. 10. 17:38
 37/40 Csuporka22 válasza:
17%

Gondolom itt a nagy többség olyan volt a suliban is, ha látott valamit, akkor azonnal szalad a tanárhoz árulkodni.

Gusztustalanok vagytok, a kérdezőről meg ne is beszéljünk. Mennyiben akadályozza, vagy befolyásolja az ő munkáját az, hogy a kollégájának hamis diplomája van? Sztm. semmiben. Miért kell egyből Júdást játszani?

Ha megtetted, és jelentetted, minthogy előtte szóltál volna neki, hogy húzzon a franba, akkor remélem. nagyon remélem, hogy ezt visszakapod az élettől.

Ha meg nem tetted meg, akkor kalapot emelek előtted, mert ez volt a helyes.

2017. szept. 24. 17:10
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire fura hogy milyen sok ember fölkapja a fizet egy ilyen dolgon, és képtelen józanul gondolkodni nagyobb mérlegeléssel.
2019. júl. 7. 11:26
 39/40 anonim válasza:
100%
Remélem azóta téged kedves kérdező, kibasztak a munkahelyedről valamilyen okból kifolyólag, a számodra derogáló "bűnöző" pedig éli az életét.
2022. aug. 30. 13:47
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs is fenn a kérdező, de fix, hogy kamukérdés volt: ilyen primitív stílusú, hibás helyesírású emberhez nem megy férjhez egy tanszékvezető.
2022. aug. 30. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!