Mit tegyek? A töri tanárom olyat állít ami soha nem történt meg?
adolf Hitlert vettük és azt mondta hogy hitler a az 1933-as választásokat megnyerte én elolvastam a wikipédián 4órán át és ott azt írják hogy sokan azt hiszik ez így volt de közbe pedig nem mert összeomlót az egész német o.és nem tehetek mást mint őt helyezték arra a pozícióra stb.
ez tétel nálunk és már leírtuk és ha azt húzom és kioktatnak hogy ez nem így volt akkor mi lesz értségin vellem ?
Tökmindegy, a magyarból az érettségi hamarabb van, már ott elmeszelnek.
Egyébként én személy szerint nem a wikipédián olvasgatnék, hanem ha tényleg érdekel a téma, akkor e helyedben elmennék a könyvtárba, aztán kikölcsönöznék mindenféle ezzel foglalkozó könyvek. Több szerzőtől is.
Tudod, a történelmet rengetegféleképpen lehet magyarázni, így a legjobb, ha több forrásból is tájékozódsz, aztán a birtokodba került tudás alapján levonod a saját következtetéseidet.
1) a wikipédia nem a legmegbízhatóbb forrás, semmilyen témában
2) nem tudhatod, hogy a töri tanár azért tanítja ezt, mert hülye, és nem tudja az igazságot, vagy mert központilag ezt kell tanítani, mert egyszerűbb, mint belemenni olyan részletekbe, amikre semmi szükségetek középszinten
3) nem hiszem, hogy bármilyen jogod lenne bírálni a tanárodat, ha ilyen szintű a helyesírásod. ÖSSZEOMLOTT, TEHETTEK, ÉRETTSÉGIN, VELEM
4) A saját tanárod érettségiztet, más nem fog közbeszólni. Az a legtisztább, ha azt tanulod meg, amit ő leadott, mert abba belekötni nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!