Szerintetek lebuktassam egy munkatársamat akinek hamis diplomája van és ezt 100%-os biztonsággal tudom is?
Kicsi a világ: az illető munkatárs egy olyan egyetem olyan szakán diplomázott ahol történetesen a feleségem tanszékvezető. Én is ott végeztem az illetővel azonos évben. Össz 8-an diplomáztunk, így helyből enyhén furcsa volt a dolog így utánanéztem: olyan nevű ember, ahogy a munkatársamat hívják sem abban az évben, sem máskor, sem azon a szakon, sem másikon nem végzett soha azon az egyetemen. Hát a végső adatot is megnéztem: a diplomája törzsszáma: olyan száma van amit az egyetemen soha egy diploma esetében sem adott ki.
Ennyi. Kamu diploma.
Buktassam az illetőt?
Mert ha buktatom, akkor
a) állás elvesztése
b) a főnököt ismerve az ügy jelentése az egyetemnek
c) az egyetem pedig hivatalból okirat-hamisítás miatt PTK és BTK alapján eljárást indít
d) akár börtön is lehet a vége
Na most miért foglalkozom ezzel? Mert az illető tanár, és nagyon durva hogy vki kamu diplomával tanít.
Amit az utolsó előtti írt az nem korrekt, sunyi dolog. Szerintem az összes becsületes munkatársad feldobná ezt az embert.
Egyébként ha én a helyedben lennék az egész dolgot úgy ahogy van négyszemközt felvázolnám az intézmény igazgatójának.
ne hidd.
tudok olyan munkatársamról akinek a férje börtönben ült, és az asszonyka végig azt kamuzta hogy "külföldön dolgozik", "továbbtanul"
milrt nem mondta meg kerek perec: kábszer birtoklásért és terjesztésért lesittelték...
ja és a mostani dolgozók között is tudok két olyanról még pluszban akik a diplomájukat hamis, az ecserin vett nyelvviszgával váltották ki
és tudok olyanról aki kamu jogsival vezet évek óta.
(ki nem találjátok: az is itt dolgozik)
csak ezekre a dolgokra sajna nincs 100%-os megdönthetetlen bizonyítékom, így nem lehet lépni az ügyben.
Szerintem az összes becsületes munkatársad feldobná ezt az embert.
gratulálok, hogy ilyen aljas, sötét és szemét ember vagy
nem, az ilyet nem nagyon tudom embernek nevezni
gratulálok azért is, hogy egy teljesen ismeretlen embernek azt kívánod, hogy "dögöljön meg" csak azért, mert nem ért veled egyet
jézusom, hogy tudsz ilyet írni? hogy tudsz egyáltalán így élni? milyen embernek tartod te magad?
mondom, imádkozz! imádkozz, hogy ne legyen isten
na épp ez az.. azt sem tudod, hogy ki vagyok, semmit nem tudsz rólam, és már ítélkezel
neked is hasonlókat tudok mondani, mint a kérdezőnek
én nem azért védem azt az embert, mert nekem is kamu diplomám van, nekem nincs diplomám, nem is lehetne még, mivel nem vagyok annyi idős, csak megállapítom, hogy szemét és gonosz alakok vagytok
nem tudhatjátok, hogy mit okoztok azzal, ha feldobjátok
mi lesz a családjával? következményekre is gondolnotok kellene, ráadásul semmi közötök nincs az életéhez
Ó és kedves 72 százalékos szerinted az okirat-hamisítás nem gonosz dolog, szerinted más elől bitorolni egy munkahelyet nem gonosz dolog, szerinted képesítés nélkül rosszul végezni a munkánkat nem gonosz dolog?
Akkor módosítok, te csak egy jellemtelen, éretlen, taknyos, hülyegyerek vagy.
És valóban az ő életéhez nincs közünk, de a kérdező mint tanár felelősséggel tartozik a diákjaiért! Éppen ezért szerintem kutya kötelessége feldobni, a csalót a diákjai védelmében.
A családját pedig nagy ívben letojom, ők ugyanúgy asszisztáltak és profitáltak a csalásból, éppen olyan jellemtelenek mint te.
nem mondom, hogy glóriát érdemel..
nem helyes, szemét dolog, de nem gonosz
egyébként, komplexusaid vannak? azért sértegetsz? személyesen nem tudod kinyitni a szádat, és itt éled ki magad?
biztos rólad mintázták az egyiket
már az anyagi és családi helyzetemmel is tisztában vagy? :D
csak szólok, hogy a szüleim nem gazdagok, sőt elég csórók vagyunk másokhoz képest, és képzeld járok egyetemre, tudom mennyit kell tanulni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!